Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Έρχεται στην τηλεόραση η προφητική ταινία – Πότε και που θα προβληθεί

Στην τηλεόραση έρχεται σε λίγες ημέρες η προφητική ταινία για τον κορωνοϊό. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν «μάχη» για να την διεκδικήσουν, ωστόσο μόνο ένα κέρδισε.
Έρχεται στην τηλεόραση η προφητική ταινία για τον κορωνοιό
Ποια είναι όμως η ταινία αυτή; Ο λόγος για το «Contagion», ένα αμερικανικό περιπετειώδες θρίλερ σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ. Μιλάει για μια θανατηφόρα ασθένεια...
 που ξεσπά και μια ομάδα γιατρών από όλο τον κόσμο καλείται από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών για να την αντιμετωπίσει.
Η ταινία καταγράφει την εξάπλωση του ιού, τις προσπάθειες γιατρών ερευνητών να τον αναγνωρίσουν και να τον περιορίσουν, τον πανικό που προκαλεί στην ανθρωπότητα και την αντίδραση αυτής μπροστά σε μια πανδημία. Στο τέλος ανακαλύπτεται το εμβόλιο που θα σταματήσει την εξάπλωση.
προφητική ταινία για τον κορωνοιό
Μπορεί η συγκεκριμένη ταινία να κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 9 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ στην Ελλάδα στις 20 Οκτωβρίου 2011, ωστόσο τότε πέρασε απαρατήρητη σαν μια ακόμη ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, γίνεται «πόλεμος» για την προβολή της.

Σε ποιο κανάλι έρχεται η προφητική ταινία για τον κορωνοϊό;

Όπως θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr μπορεί όλα τα κανάλια να ήθελαν να την διεκδικήσουν και να την προβάλλουν, αφού σίγουρα θα φέρει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, ωστόσο ένα είναι το κανάλι που τελικά την πήρε.
Ο λόγος για το STAR! Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού η ταινία «Contagion» θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι προφητική ταινία......
    Όλα είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;



    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive