Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

AYTEΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Κικίλιας με Παύλο Πολάκη
Γιατί ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον Παύλο Πολάκη. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Ο Παύλος Πολάκης, με επιστολή του, δηλώνει τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1....

«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.
Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο.
Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του. https://twitter.com/antennanews/status/1240164580589998080 
70 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η επιστολή του Παύλου Πολάκη:
Κυρία Κοτανιδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου
Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα ,στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.
Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών ,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι ).
Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive