Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Το Αμβούργο AfD ζητεί την απαγόρευση του Indymedia. Εμείς ΠΟΤΕ;

HAMBURG. Η ομάδα AfD στην ιθαγένεια του Αμβούργου ζήτησε την παύση λειτουργίας της ριζοσπαστικής αριστερής πύλης Internet Indymedia. "Η Indymedia είναι η μεγαλύτερη δικτυακή πύλη μίσους....
 Δεν έχει σημασία στον αγώνα κατά του εγκλήματος μίσους. Μια αμυντική δημοκρατία καταπολεμά το έγκλημα μίσους - ανεξάρτητα από το χρώμα του ", δήλωσε ο ηγέτης των φατριών Dirk Nockemann.... "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Indymedia πρέπει τελικά να αποσυνδεθεί! Η απειλή της βίας κατά των διαφωνούντων και των εκκλήσεων για βία πρέπει να έχει συνέπειες ».
Η ευκαιρία είναι μια άλλη θέση που δημοσιεύεται στην πύλη με ιδιωτικές διευθύνσεις των κορυφαίων πολιτικών της ΑfD του Αμβούργου και την έκκληση να γίνουν "προβλήματα". Αυτά δεν πρέπει να «αισθάνονται καλά», λέει.
Τακτικές κλήσεις προς το έγκλημα
Δεν είναι η πρώτη τέτοια κλήση στην Indymedia Ως εκ τούτου, η Αφρικανική Ένωση ζητά επανειλημμένα την παύση λειτουργίας του ριζοσπαστικού αριστερού δικτύου.
Τον Αύγουστο του 2017, ο τότε Ομοσπονδιακός Υπουργός Εσωτερικών, Thomas de Maizière (CDU), απαγόρευσε την αριστερές offshoot linksunten.indymedia Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι η κίνηση δεν ήταν ενάντια στη γερμανική κύρια σελίδα της Indymedia. "Τονίζω ότι τα μέτρα δεν στρέφονται εναντίον του παγκόσμιου δικτύου Indymedia, αλλά μόνο κατά του αριστερού εξτρεμιστικού γερμανικού κλάδου".
Από το κλείσιμο, ωστόσο, μπορεί να παρατηρηθεί ότι - όπως στο παρελθόν - τα εγκλήματα καλούνται τακτικά στο de.indymedia.org. Αριστερά εξτρεμιστές δημοσίευσαν επίσης ομολογιακά γράμματα εκεί. Πρόσφατα, μια αριστερή εξτρεμιστική ομάδα στην Indymedia κάλεσε την κρίση κορώνας να χρησιμοποιηθεί για λεηλασίες και ταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive