Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μάθε παιδί μου μια ... "τέχνη". Πορτοφολάδες ετών… 10 και 14 συνελήφθησαν στον Πύργο!

Οι λιλιπούτειοι πορτοφολάδες, ένα αγόρι ηλικίας μόλις 10 και ένα 14χρονο κορίτσι, απασχόλησαν το θύμα και κατάφεραν να αρπάξουν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 55 ευρώ και την πιστωτική του κάρτα...

«Ψημένα» στην παρανομία φαίνεται πως ήταν δυο πιτσιρίκια που, με την καθοδήγηση μιας πιο… έμπειρης 18χρονης, πλησίασαν έναν αλλοδαπό που έβαζε τα ψώνια του στο αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ στον Πύργο και τον ξάφρισαν!
Οι λιλιπούτειοι πορτοφολάδες, ένα αγόρι ηλικίας μόλις 10 και ένα 14χρονο κορίτσι, απασχόλησαν το θύμα και κατάφεραν να αρπάξουν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 55 ευρώ και την πιστωτική του κάρτα. Όσο γρήγοροι ήταν στην κλοπή, όμως, τόσο… αργοί αποδείχθηκαν στην διαφυγή, καθώς συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!
Οι τρεις ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive