Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Έλληνας βρίζει Άγγλο αστυνομικό και αυτός του απαντά σε άπταιστα ελληνικά (VIDEO)

Έλληνας
Ένα ιδιαίτερα αστείο περιστατικό έχει κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Πρωταγωνιστής ένας Έλληνας στο Λονδίνο ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με Βρετανό αστυνομικό εκ του ασφαλούς, δηλαδή βρίζοντάς τον στα ελληνικά…...
Όταν ξεκινάει το βίντεο ακούγεται κάποιος άλλος να λέει: «Δεν θα μου κάνουν τίποτα, στ’ αρχ@δια μου». Στη συνέχεια ο νεαρός λέει στα αγγλικά: «We are here with the British Police, the best in the world» («Είμαστε εδώ με τη βρετανική αστυνομία, την καλύτερη του κόσμου»), και προσθέτει στα ελληνικά σκληρές λέξεις. Στη συνέχεια γυρίζει σε έναν αστυνομικό που καθόταν πίσω του ρωτώντας τον «You know?» και εκεί που δεν το περίμενε ο αστυνομικός τον πλησιάζει τσαντισμένος και του μιλάει σε άπταιστα ελληνικά λέγοντας: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive