Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΩΔΙΑ. Novartis: Κελέση -«Ορκίζομαι στα παντελόνια που φοράω» -Πλεύρης: «Καλέ ναι… Σε πιστεύω στο φουστάνι που φοράω!»

Χωρίς να δώσει απαντήσεις στην προανακριτική της Novartis ολοκληρώθηκε μετά από δύο περίπου ώρες η κατάθεση στη ΓΑΔΑ του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση». «Αικατερίνη Κελέση»: Δεν γνωρίζω πολιτικούς και δεν θέλω να έχω σχέση...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ΝΔ, στο σύνολο των ερωτήσεων του Θ. Πλεύρη η «Αικατερίνη Κελέση» απαντούσε κατά τον ίδιο τρόπο:
  • Αικ. Κελέση: Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Νοβάρτις ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο.
Οι διάλογοι για το… φύλο της Κελέση
Διάλογοι έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες και για το… φύλο της/του μάρτυρα. Είναι ενδεικτικοί οι διάλογοι που διέρρευσαν:
  • Αικ. Κελέση: Σας λέω την αλήθεια, ορκίζομαι στα παντελόνια που φοράω.
  • Θ. Πλεύρης: Καλά – καλά! Αν είναι έτσι σας πιστεύω και γω, στο φουστάνι που φοράω.
  • Αικ. Κελέση: Τι είναι αυτά που λετε; Εγώ είμαι άντρας.
  • Θ. Πλευρης: Μην προδίδετε το φύλο σας…
  • Β. Κεγκέρογλου: Αφού Κελέση σε λένε.
  • Αικ. Κελέση: Αυτό είναι το κωδικό…
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου επικαλέστηκε τρία έγγραφα για να αποδείξει ότι η κα Τουλουπάκη αποκάλυψε την ταυτότητα της προστατευόμενης μάρτυρος. Επ αυτού, ο Κεγκέρογλου ρώτησε στην εξέταση της Κελέση:
  • Βασ. Κεγκέρογλου: Αφού σου έταξε ότι θα σε προστατεύσει, γιατί σε δίνει στεγνά;
  • Αικ. Κελέση: Ρωτήστε την Εισαγγελία.
  • Πλεύρης: Η μάρτυρας μας αγνοούσε επιδεικτικά
«Παρόλο που παρασχέθηκε στην προστατευόμενη μάρτυρα το καθεστώς το οποίο ήθελε για να καταθέσει, αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας», ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ στην προανακριτική της Novartis, Θανάσης Πλεύρης αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, μετά την εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση».
«Η μάρτυρας επιδεικτικά μας απαντούσε «δεν αφορά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, δεν απαντώ». Ακόμη και στην ερώτηση για ένα προς ένα τα πολιτικά πρόσωπα και τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει, αρνήθηκε να καταθέσει. Δυστυχώς της δόθηκε ακριβώς ό,τι ήθελε αλλά έχουμε άρνηση μαρτυρίας», δήλωσε ο Θανάσης Πλεύρης.
Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στην κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη».
«Ο μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης κατέθεσε με το καθεστώς το οποίο ήθελε. Θα αξιολογήσουμε τα πρακτικά, δεσμευόμαστε από τη μυστικότητα. Η φράση, όμως, που επικράτησε είναι ‘πιθανολόγηση’. Με πιθανολόγηση και με άρνηση απάντησης υπήρξε όλη αυτή η υπόθεση που ερευνούμε», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive