Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΤΩΡΑ ξεσηκώθηκαν οι λάθρο στη Λέσβο.Νέα επεισόδια στο ΚΥΤ Μόριας – Κλεφτοπόλεμος με τα ΜΑΤ. ΒΙΝΤΕΟ

Μόριας
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία 2000 λαθρομεταναστών που ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί από το ΚΥΤ Μόριας με κατεύθυνση προς την πόλη της Μυτιλήνης....
 Οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια καθώς και για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.
Εδώ και περίπου μια ώρα διεξάγεται ένας κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και λαθρομεταναστών που σκαρφαλώνουν στους γύρω λόφους με σκοπό να προσπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση χημικών και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα μικρά παιδιά. Τα επεισόδια είναι κυρίως από τον Καρά Τεπέ μέχρι το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Ο δρόμος παραμένει κλειστός.

People breaking through olive grove fields close to Moria, after police blocked them from going to the port town of Mytilini to protest. Heavy use of tear gas, among the protesters many families.
41 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Πηγή: lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive