Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ – Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Από το πρωί της Δευτέρας ολόκληρη η Μυτιλήνη στο πόδι! Πρώτα ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες που με τσαμπουκά, φωτιές και καταστροφές περικύκλωσαν το νησί με αίτημα τους την «Ελευθερία» από την Μόρια. Το απόγευμα ήταν σειρά των κατοίκων να ξεσηκωθούν και αυτοί...
όταν ομάδα περίπου 1.000 λαθρομεταναστών συνοδεία αστυνομικών επιχείρησε να περάσει μέσα από χωριό με αποτέλεσμα την αντίδραση των πρώτων.
Λίγο μετά οι κάτοικοι έκαναν ανοιχτό συμβούλιο και η κυρία που θα δείτε τους έκανε ορισμένους κατοίκους να καταπιούν την γλώσσα τους!
Συγκεκριμένα η κυρία που κάθεται εκ δεξιών του περιφερειάρχη Β.Αιγαίου ρώτησε τους κατοίκους «πριν 4 χρόνια γιατί δεν αντιδρούσατε» και βρέθηκε μόνο ένας «εξυπνάκιας» να της απαντήσει ότι «πριν τέσσερα χρόνια οι λαθρομετανάστες ήταν 7.000 και τώρα είναι 30.000».
Όπως θα δείτε πάντως στο βίντεο ορισμένοι από τους εξαγριωμένους…κατοίκους αποκαλούν τους λαθρομετανάστες ως μετανάστες και παιδιά!
Δείτε το επίμαχο σημείο στο βίντεο που ακολουθεί στο (-1:30:35) :

makeleio.gr

6 σχόλια:

  1. που πατε ωρε με αυτό το δήμαρχο, και την κουστωδία του.
    Για τάβλι, ρετσίνα, και κομπολόι σε μια παρατημένη γωνία του νησιού κάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όλη μέρα η τηλεόραση είναι ανοικτή και ακούνε 10.000 φορές να τους κατονομάζουν "μετανάστες και πρόσφυγες".. πώς να μην το αναμασήσουν. Τους τυπώθηκε βαθιά στον εγκέφαλο ότι είναι όντως "μετανάστες και πρόσφυγες". Αλλά πάντα παίζει και το άλλο: ότι ανάμεσά μας, παντού σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν και οι βαλτοί κρυπτοαλλοδαποί.. μόνο που ακόμα δεν το κατάλαβαν όλοι αυτό. (Είπα την άποψή μου και τις διαπιστώσεις μου, χωρίς ύβρεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΚΟ????
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ.......
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ

    MAKE A DIFFERENCE-YOUTH HELPING YOUTH

    ΕΧΕΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ

    ΜΚΟ " ΤΗΕ HOME PROJECT " EXEI BOHΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

    ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ?????
    Α,ΡΕ ΚΟΥΛΗ .....
    ΜΕ 1000 ΜΑΣΣΕΛΕΣ ΤΡΩΤΕ...............

    ΨΑΞΤΕ ΤΟ


    ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ..................


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»!

    https://ethnikismos.net/2020/02/04/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bb%cf%88%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

    ''Μέσα στον μπουχό που σηκώθηκε από τα επεισόδια στη Λέσβο, οι… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας τακτοποίησαν μια χαρά τα «αιτούντα άσυλο» προσφυγάκια! Και τα ήδη υπάρχοντα στη χώρα, κι εκείνα που θα… προτιμήσουν την Ελλάδα στο μέλλον!Έτσι, με κοινή απόφαση των υπουργείων Μετανάστευσης και Ασύλου, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Επικρατείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ορίζεται η απόδοση Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) σε όλους ανεξαιρέτως τους «αιτούντες άσυλο».

    Ο Προσωρινός Αριθμός Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης εκδίδεται με το δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία από την Υπηρεσία Ασύλου και εξασφαλίζει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης στους αιτούντες άσυλο, αλλά και την πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας!Ο ΠΑΑΥΠΑ θα αποδίδεται στις κατά τόπους υπηρεσίες Ασύλου, όπου και θα καταχωρείται η σχετική αίτηση των «προσφύγων». Αυτοί είναι οι… «εθνικόφρονες»! Τι δεν καταλαβαίνετε;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεταναστευτικό: 55.609 αλλοδαποί συνελήφθησαν το β' εξάμηνο του 2019 για παράνομη είσοδο - Σχεδόν οι μισοί Αφγανοί

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/844538_metanasteytiko-55609-allodapoi-synelifthisan-v-examino-toy (αξιζει να διαβαστει ολο για να δειτε τις απιστευτες εθνικοτητες που εχουν εισβαλει στην πατριδα μας χαριν των ανυπαρκτων λαθροσυριζεικων-νδ ανοιχτων συνορων μας)

    ''Όπως έγινε γνωστός 55.609 αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2019. Από τους οποίους επέστρεψαν στην Τουρκία μόλις 169.Τα στοιχεία για τους συλληφθέντες μετανάστες, για παράνομη είσοδο απόι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, από τις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές, κατά το β' εξάμηνο του 2019, διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριος Οικονόμου, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.

    Οι χώρες προέλευσης των μεταναστών που συνελήφθησαν...Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, κατά το β' εξάμηνο του 2019, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο:
    22.591 άτομα υπηκοότητας Αφγανιστάν,
    14.742 άτομα συριακής υπηκοότητας,
    4.244 τουρκικής,
    2.553 ιρακινής,
    2.180 υπηκοότητας Σομαλίας,
    2.065 παλαιστινιακής,
    1.827 από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην Ζαϊρ),
    1.417 ιρανικής υπηκοότητας,
    660 από το Κονγκό,
    582 από το Καμερούν και
    2.748 αλλοδαποί με λοιπές υπηκοότητες.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θήβα: 23χρονος αποπειράθηκε να βιaσει 10χρονο κορίτσι - Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/844462_thiva-23hronos-apopeirathike-na-viasei-10hrono-koritsi

    ''Ένας 23χρονος νεαρός Aφγανικής καταγωγής, φιλοξενούμενος στο hot spot της Θήβας αποπειράθηκε να βιaσει ανήλικο 10χρονο κορίτσι, επίσης αφγανικής καταγωγής μέσα στη δομή φιλοξενίας.Το κοριτσάκι έντρομο όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του νεαρού άνδρα, κάλεσε σε βοήθεια. Φιλοξενούμενοι του κέντρου έσπευσαν στο σημείο απ όπου ακούγονταν οι φωνές και ακινητοποίησαν το δράστη.Οι υπεύθυνοι του κέντρου ειδοποίησαν την αστυνομία όπου και συνέλαβε το δράστη. Ο 23χρονος νεαρός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.''

    EKTAKTO: Νέα επιδρομή Αφγανών στην πόλη της Μυτιλήνης - Κατέλαβαν την κεντρική πλατεία - Ενισχύονται & φέρουν όπλα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/844492_ektakto-nea-epidromi-afganon-stin-poli-tis-mytilinis

    ''Νέα επιδρομή ετοιμάζουν οι Αφγανοί στην πόλη της Μυτιλήνης και ήδη 300 από αυτούς κατέλαβαν την κεντρική πλατεία όπου ενισχύονται συνεχώς με νέες ομάδες παράνομων αλλοδαπών.Η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης μπροστά το δημοτικό θέατρο της πόλης, χαρακτηρίζεται εκρηκτική ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω από από τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες.Την ίδια ώρα ομάδες Αφγανών από το ΚΥΤ της Μόριας συνεχίζουν να προσέρχονται στο κέντρο της πόλης και είναι σαφές πως ο όγκος των αλλοδαπών σε λίγο θα είναι παρόμοιου μεγέθους με του χθεσινού.Οι αλλοδαποί έρχονται οπλισμένοι με ξύλα και σιδερολοστούς και αναμένεται εκ νέου μια πολύ δύσκολη ημέρα για τους κατοίκους του νησιού.''

    Γυναίκα επιχείρησε να πάρει το όπλο αστυνομικού στα επεισόδια της Μόριας

    https://www.capital.gr/epikairotita/3408841/gunaika-epixeirise-na-parei-to-oplo-astunomikou-sta-epeisodia-tis-morias

    ''Νέα συγκλονιστικά βίντεο από τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας που έγιναν χθες 3-4 στη Λέσβο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αποτυπώνεται νεαρή γυναίκα να έρχεται στα χέρια με τους άνδρες της ασφάλειας προσπαθώντας μάλιστα να αρπάξει πρώτα τη μάσκα αστυνομικού κι εν συνεχεία να του τραβήξει το όπλο.Η νεαρή καταγράφεται να έχει καταφέρει να βάλει το χέρι της στην λαβή του όπλου, δείχνοντας έτοιμη να το τραβήξει από την θήκη του.Ο αστυνομικός την καταλαβαίνει εγκαίρως και να την αποκρούει. Σημειώνεται πως στο σημείο εκείνη τη στιγμή βρίσκονται και μικρά παιδιά.
    Υπενθυμίζεται πως τα άγρια επεισόδια σημειώθηκαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να ανακόψει λίγο έξω από την Μόρια περίπου 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν πορεία προς τη Μυτιλήνη.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive