Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πάτρα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία. Ποινική δίωξη στη μάνα. Δικηγόρος: «Το άφησε στη θάλασσα για να το βρουν». ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε παραλία στην Πάτρα
Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της Πλαζ στην Πάτρα, σύμφωνα με το thebest.gr. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα...
όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ανέφερε ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πνιγμό.
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε παραλία στην Πάτρα. Στη μητέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη. «Ήθελε να το βρει κάποιος», λέει ο δικηγόρος της.
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τετάρτης. Νέα στοιχεία και λεπτομέρειες για το τι οδήγησε την 27χρονη να αφήσει το μωρό της στην πλαζ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Ο δικηγόρος της 27χρονης σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι η εισαγγελέας άσκησε στη μητέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέσω του συνηγόρου της, ζήτησε να δοθεί τριήμερη προθεσμία προκειμένου να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Ο ισχυρισμός της υπεράσπισης είναι ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία.
«Άφησε το μωρό δίπλα στη θάλασσα θέλοντας να το βρει κάποιος ώστε να μην διατρέξει κίνδυνο η ζωή του. Είναι σε κακή ψυχική κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive