Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Αποχώρησε από εκδήλωση ο Μάκης Βορίδης λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι παριστάμενοι στη σύσκεψη τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά εκείνος αποχώρησε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε από εκδήλωση ο Μάκης Βορίδης λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ
Την αποχώρηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, από τη διευρυμένη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας


στο επιμελητήριο της Βέροιας, προκάλεσε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ....
Σύμφωνα με το veriotis.gr, έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης... ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.  Παρά το γεγονός πως οι παριστάμενοι στη σύσκεψη διαβεβαίωσαν τον κ. Βορίδη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εκείνος, για λόγους ασφαλείας, αποχώρησε.
Αναταραχή σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διευρυμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με τους αγρότες.
Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με το veroiotis.gr, λίγη ώρα αργότερα συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Επίσης, έριξαν κροτίδες και άναβαν πυρσούς.
Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγρότες κάλεσαν τον κ. Βορίδη να παραμείνει. Ωστόσο, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας, μετά και τις εντολές της προσωπικής του ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive