Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Δεν σας το λένε στα ΜΜΕ- Μας παίρνουν την Λέσβο: «Μετανάστες» λεηλατούν τα πάντα-Φόβοι για Τούρκους πράκτορες (BINTEO). του Νεκτάριου Αρχοντίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Μας παίρνουν την Λέσβο: «Μετανάστες»
Το άλλοτε όμορφο νησί μας έχει μετατραπεί σε ρημαγμένο τόπο. Ορισμένα μέρη θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία. Εκκλησιές σπασμένες, αγάλματα ρημαγμένα, νεκροταφεία βεβηλωμένα. Σε όλο και περισσότερες περιοχές εμφανίζονται αραβικές επιγραφές, ενώ μοναστήρια βρίσκονται μυστηριωδώς κατεστραμμένοι....

Οι «επενδυτές» κινούνται ανεξέλεγκτα και ειδικά γύρω από τη Μόρια, έχουν λεηλατήσει «τα πάντα», ενώ η αστυνομία τις περισσότερες φορές είναι απλός θεατής σε καθημερινές κλοπές και επιθέσεις. Σχεδόν όλα αυτά φυσικά δεν ακούγονται ποτέ στα ΜΜΕ.
Οι κάτοικοι δηλώνουν απελπισμένοι καθώς όπως λένε από όταν ήρθαν στον τόπο τους οι «μετανάστες», ησυχία δεν μπορούν να βρουν πουθενά. Είναι ανασφαλείς και δεν φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο ίδιο τους το νησί. Τα βράδια εννοείται πως δεν κινείται σχεδόν κανείς, ιδίως οι γυναίκες, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Αν αυτές δεν είναι συνθήκες ΚΑΤΟΧΗΣ, τότε τι είναι;
Μεταξύ των άλλων, υπάρχει φόβος για Τούρκους πράκτορες, που έχουν περάσει στη Λέσβο, στα υπόλοιπα νησιά μας και πλέον στην Ηπειρωτική Ελλάδα, και παριστάνουν τους…εξαθλιωμένους «μετανάστες», αναμένοντας οδηγίες για να δράσουν.
Ένας από τους κατοίκους της Μόριας καταθέτει τη δική του μαρτυρία. Πρόκεται για τον Στέλιο Καθιώτη, αγρότη 56 χρονών, που τον Φεβρουάριο του 2018, έγινε γνωστός, αφού συνελήφθη από την αστυνομία.
Ο λόγος; Είχε πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, όταν τρεις «μετανάστες» είχαν εισβάλει στο αγρόκτημά του και του έκλεβαν τα ζωντανά. Πλέον είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ πρόκειται να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο.
Το δράμα όμως για τον 56χρονο αγρότη δεν τελείωσε τότε. Καθημερινά βλέπει τους «μετανάστες» να του κλέβουν τα ζωντανά του χωρίς αυτός να μπορεί να κάνει τίποτα, αφού τα χέρια του είναι «δεμένα» από τους περιοριστικούς όρους. Αν κάνει οτιδήποτε εναντίον τους, θα προφυλακιστεί.
Ωστόσο δεν άφησε τα πράγματα στη μοίρα τους. Ο αγρότης, τοποθέτησε όχι μια, ούτε δυο αλλά 16 κάμερες, με σκοπό να παρακολουθεί το αγρόκτημά του. Όταν βλέπει τους «μετανάστες» να του κλέβουν τα ζωντανά….ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία συλλαμβάνει τους δράστες, όμως μετά από λίγο αφήνονται και πάλι ελεύθεροι. Πλέον, έχοντας φτάσει σε αδιέξοδο, ο άτυχος άνδρας κάνει έκκληση στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ζητώντας προστασία από εκείνους που του κλέβουν το βιός του.
Με μαθηματική ακρίβεια όσα γίνονται στη Λέσβο θα γίνουν και στην Ηπειρωτική Ελλάδα αν η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντεταγμένα και γρήγορα. Τα κλειστά κέντρα έχουν μεν ανακοινωθεί αλλά δυστυχώς αργούν ακόμη. Το πλεόνασμα που ανακοίνωσε ότι έχει η κυβέρνηση θα μπορούσε να δοθεί ολόκληρο για να κατασκευαστούν πιο γρήγορα τα εν λόγω κέντρα, όμως η ίδια αποφάσισε να το δώσει στους πολίτες.
Αν οι αρχές δεν μπορούν να εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα, πόσο πιστεύετε ότι απέχουμε από το να ξεφύγει η κατάσταση εντελώς; Σε λίγο οι «μετανάστες», θα είναι πιο πολλοί από εμάς και θα μας υποτάξουν στη δική τους βάρβαρη νοοτροπία, αυτή του Ισλάμ, την οποία θα επιβάλλουν στη χώρα μας.
Δείτε την καταγγελία του αγρότη όπως προβλήθηκε στην Τηλεόραση Μυτιλήνης και στον Γιάννη Συνάνη στο 10:10 του βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

4 σχόλια:

  1. Όταν μιλούσα για εισβολή, με έλεγαν ΡΑΤΣΊΣΤΡΙΑ.......
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΆΜΟ. ΜΕΝΩ ΑΧΑΡΝΑΙ.
    Στην Σάμο βλέπεις μόνο μπουργκα και ασυνόδευτα.......

    Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα....



    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶσαι ἐσὺ καὶ οἱ λοιποὶ Σαμιῶται ἀπόγονοι ἐνὸς Λυκούργου Λογοθέτη;; Μᾶλλον ὄχι, ἄλλως τοὐλάχιστον θὰ ντρεποσουν γι αὐτὰ τὰ ὁποία γράφεις.

      Διαγραφή
  2. Γεμίζουν την Ελλάδα με 20 νέα κέντρα κράτησης αλλοδαπών - Δείτε σε ποιες περιοχές θα ανεγερθούν οι νέες «πόλεις»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/843852_20-nea-kentra-kratisis-allodapon-etoimazei-i-kyvernisi

    ''Τη δημιουργία 20 νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων φαίνεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση.Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, θα πρόκειται για δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας», οι οποίες θα έχουν δυναμικότητα από 500 έως και 2.000 θέσεις η καθεμία, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η διαμονή σε αυτές ενός αριθμού προσφύγων που θα κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ατόμων(υπήρχε και στην Μόρια σχεδιασμό αλλά οι 2.800 έχουν γίνει 25.000 και άνω).Το τελικό σχέδιο για τη χωροθέτηση των νέων δομών αναμένεται να συζητηθεί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου.
    Βασική παράμετρος για την απόφαση που θα ληφθεί, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά των προσφύγων στην υπόλοιπη Ελλάδα και κεντρικός στόχος ο τερματισμός της ασφυκτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αιγαίου.

    Έτσι, για την εγκατάσταση των νέων δομών θα συζητηθούν δύο περιοχές στην Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο), τέσσερις στην Πελοπόννησο (Μεσσήνη, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σπάρτη), δύο στη δυτική Ελλάδα (Πύργος Αμφιλοχία), πέντε στη Στερεά Ελλάδα (Άμφισσα, Οινόφυτα, Θήβα, Λιβαδειά, Μαυρομαντήλα Φθιώτιδας), δύο στη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Λάρισα), τρεις στην Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), τρεις στη δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Φλώρινα, Κοζάνη) και μία στην κεντρική Μακεδονία (Πιερία).
    «Τα σύννεφα του μεταναστευτικού είναι από πάνω μας και προσπαθούν να μας καλύψουν» είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, περιγράφοντας την κατάσταση στη Λέσβο, ο δήμαρχος του νησιού, Στρατής Κύτελης.Χαρακτηρίζοντας «πολύ δύσκολη» την κατάσταση εξήγησε πως, συνολικά στο νησί φιλοξενούνται 25.000 αιτούντες άσυλο, στο δήμο Μυτιλήνης, οι 20.000 εκ των οποίων στη Μόρια, όπου η χωρητικότητα είναι 2.800 ατόμων.Αυτό που γίνεται μήπως στην Μόρια θα γίνει σε όλη την Ελλάδα; Κέντρα που τα βαφτίζουν να έχουν 500 και 2.000 άτομα θα φτάσουν να γίνουν πόλεις των 20.000 λαθρομεταναστών που κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΌΡΙΑ Σήμερα!..Που είναι όλοι αυτοί με τα σκυλάκια και τα γατάκια ? Που είναι οι φιλοζωικές οργανώσεις; Αυτές που βάζουν πρόστιμα σε ιδιόκτητες ζώων, που τα έχουν δεμένα με σχοινί! Ο ιδιοκτήτης αυτών των ζώων σίγουρα θα έπαθε σοκ! Τέρμα οι δικαιολογίες - Μιλάμε για έγκλημα.

    https://twitter.com/gerasimos2016/status/1223701240892268544

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive