Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Xαφτάρ - Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Δένδια. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται για τις επόμενες ώρες ο στρατηγός Χαφτάρ, ο οποίος ταξίδεψε υπό πλήρη μυστικότητα, προκειμένου να έχει επαφές με την Ελληνική κυβέρνηση. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκος Δένδιας, είχε ιδιωτική συνάντηση με τον στρατάρχη Χαφτάρ σε κεντρικό ξενοδοχείο...

«Η συνάντηση μας αυτή ήταν κοινωνική. Τον υποδεχθήκαμε και τον καλωσορίσαμε στην χώρα μας. Από αύριο το πρωί ξεκινούν οι διαδοχικές συναντήσεις», είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών.
Όπως σημείωσε ο κ. Δένδιας, αναφορικά με την κυριακάτικη Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη, «η Ελλάδα δεν έχει να ζητήσει κάτι. Είναι πάγιες οι θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. Εμείς θέλουμε ειρήνη στην Λιβύη και αυτό θέλουμε να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Σε ότι αφορά τις επαφές που θα έχει αύριο με τον Στρατάρχη, ο κ. Δένδιας συμπλήρωσε «Θα μιλήσουμε για όσα συζητήθηκαν στην Μόσχα, αλλά και με την Γερμανία. Θα δούμε και θα μας πει αύριο με ποιες θέσεις θα πάει η Λιβύη στην Γερμανία», καταλήγοντας «η Ελλάδα είναι δυνατή, η διπλωματία μας είναι δυνατή».
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, στις 13:00 στο γραφείο του στη Βουλή, με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Στρατάρχη Khalifa Haftar, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού.
Την Παρασκευή στις 9:20 το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτά (Khalifa Haftar), σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Ο ισχυρός άνδρας της Λιβύης έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρθηκε υπό πλήρη μυστικότητα από το αεροδρόμιο στο χώρο όπου θα διαμείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive