Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Επίθεση Άγκυρας σε Πούτιν: ''Η ομάδα Wagner ελέγχει πετρελαιοπηγές σε Συρία-Λιβύη''


Οι ΗΠΑ συνεχώς εκσυγχρονίζουν και ενισχύουν τις βάσεις αυτές στο Αιγαίο. Αμερικανικά UAV αυξάνουν την υποστήριξή τους στην Ελλάδα, ενώ οι Έλληνες θα λάβουν πιθανόν και αεροσκάφη F-35....
  Είμαστε σε θέση να προβλέψουμε τι είδους απειλή για την Τουρκία θα έρθει από τα νέα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη που θα πετούν από τη Λήμνο για παράδειγμα; Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σαφής απειλή για όλες τις τουρκικές στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, μέσα και γύρω από την Άγκυρα. Με λίγα λόγια...δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα στο Αιγαίο (αλλά και οι ΗΠΑ)'', καταλήγει ο ίδιος αφήνοντας ένα ρητορικό ερώτημα για τον Τούρκο ΥΠΑΜ. Χ. Ακάρ.   Ο Τούρκος δημοσιογράφος εκφράζει την εύλογη ανησυχία που επικρατεί στο τουρκικό γενικό επιτελείο από την στενή πλέον σχέση Ελλάδος -ΗΠΑ, όπως αυτή αποτυπώνεται στην αμυντική συμφωνία των δύο χωρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive