Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΛΑΜΙΑ. Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι – Όχι hotspot στην Μαυρομαντήλα Λαμίας – Στις 12 έκλεισαν τον δρόμο. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινάνε οι κάτοικοι των χωριών στην Μαυρομαντήλα Λαμίας – Σε λαική συνέλευση αποφάσισαν σε πρώτη φάση να κλείσουν τους δρόμους ώστε να αποτρέψουν την δημιουργία hotspot 2000 λαθρομεταναστών...

Όπως γράφει το lamianow.gr kλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρύσης αλλά και της Αγίας Παρασκευής που συμμετείχαν στη Λαϊκή συνέλευση. ” Δεν θα γίνουμε νέα Μόρια” έλεγαν χαρακτηριστικά μέσα σε εκρηκτικο κλίμα αποφασίζοντας να κλείσουν το μεσημέρι της Κυριακής τον κομβο της Αγίας Παρασκευής. Η επταμελής επιτροπή που συστήθηκε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:00 οι κάτοικοι να συναντηθούν  στο ύψος των σφαγείων της Αγίας Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα στο πρατήριο καυσίμων Βp προκειμένου να προβεί στο κλείσιμο του κόμβου προς την Εθνική Οδό.
Οπως αναφέρει η οργανωτική επιτροπή
“Στις 12:00 θα ξεκινήσουμε τις κινητοποιήσεις μας με το κλείσιμο του κόμβου Αγίας Παρασκευής της εθνικής οδού για να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην δημιουργίας hotspot στη Μαυρομαντήλα”
«Δεν αντέχουμε άλλη υποβάθμιση. Δεν θέλουμε νέα Μόρια στη Λαμία», λένε οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής Φθιώτιδας, που βγήκαν το μεσημέρι της Κυριακής (12/01) στον δρόμο, για να διαμαρτυρηθούν στην κυβερνητική πρόταση για δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Στις 12 το μεσημέρι οι κάτοικοι προχώρησαν στο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού και στα δυο ρεύματα, στο ύψος του κόμβου της Αγίας Παρασκευής.
Στην εθνική οδό έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και τα δυο ρεύματα παραμένουν κλειστά μέχρι αυτήν την ώρα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Λαμίας για την Μαυρομαντήλα – Δείτε βίντεο

1 σχόλιο:

  1. Χριστιανοί βαπτίστηκαν 12 αλλοδαποί κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

    https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/837308_hristianoi-vaptistikan-12-allodapoi-kratoymenoi-ton-fylakon

    · → πισω απο τετοιες κινησεις κρυβονται πολλες φορες σκοπιμοτητες και αλλα κινητρα προκειμενου οι αλλοδαποι να μην απελαθουν μετα την αποφυλακιση τους,να παιρνουν ευκολοτερα χαρτια,αδειες παραμονης αργοτερα ιθαγενειες κλπ..., οι απογονοι του γενναδιου προετοιμαζουν σιγα σιγα το εδαφος και η εκκλησια δυστυχως στα χναρια της προδοτικης αριστερας,κατα των συμφεροντων του ελληνικου λαου και υπερ των νεοταξιτων και ως δουλοι βοηθουν στην εξυπηρετηση των σχεδιων τους μεταξυ αυτων και ο ισλαμοφασισμος-εποικισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive