Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΤΟΝΗ αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ & δυνάμεων του "Δημοκρατικού τόξου" -ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ- για την αφίσα ΚΑΤΑ των εκτρώσεων. ΦΩΤΟ

53453
Οι αφίσες έχουν αναρτηθεί σε αρκετούς σταθμούς, με τους επιβάτες -ανάλογα με τα πιστεύω τους- να αντιδρούν έντονα με αναρτήσεις τους στα Social Media
Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια εναντίον των αμβλώσεων
ΦΩΤΟ: Κουμμουνισμένα άθεα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "επί τω έργω" αναρτούν αφίσες ΥΠΕΡ των εκτρώσεων, σκεπάζοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ  όσες είναι ΚΑΤΑ...
ΣΤΑΣΥ: Κρίθηκε πως η συγκεκριμένη καμπάνια δεν προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Συγκεκριμένα, μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο σταθμό του μετρό στο Μεταξουργείο για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τις αφίσες που έχουν τοποθετηθεί και εκεί, τις οποίες κάλυψαν με καινούργιες που γράφουν «Τα σώματά μας ανήκουν».   
Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια εναντίον των αμβλώσεων
«Τα σώματά μας, μας ανήκουν! Την ώρα που οι γυναικοκτονίες γίνονται καθημερινότητα, οι καταγγελίες για βασανισμούς από την αστυνομία έχουν πληθύνει, επιλέγουν να χτυπήσουν το δικαίωμα στην άμβλωση. Εκκλησία, κυβέρνηση και ΚΙΝΑΛ έγιναν ένα ενάντια στα δικαιώματα μας. Κάτω τα χέρια σας από τα σώματα μας. Κάτω τα χέρια σας από την νεολαία!», γράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβασή της.       ΚΙΝΑΛ: Μεσαιωνικές αντιλήψεις 
 Τι κάνει η διοίκηση του Μετρό;   Η καμπάνια στο μετρό κατά των αμβλώσεων προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.   Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χρηστίδης σε ανάρτηση στα social media, αναφέρει: «Η μητρότητα αποτελεί ελεύθερη επιλογή, όχι επιβολή. Στην Ελλάδα η νομιμοποίηση των αμβλώσεων κατοχυρώθηκε με τον N. 1609 του 1986 του ΠΑΣΟΚ μετά από δεκαετίες απαγορεύσεων. Και είναι επιλογή και δικαίωμα της κάθε γυναίκας η πρόσβαση στη νόμιμη και ασφαλή έκτρωση, με βάση τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα. Αντιλήψεις σαν αυτές που βλέπουμε στις αφίσες είναι μεσαιωνικές. Τι ακριβώς κάνει η διοίκηση του Μετρό;» 
Κύκλοι ΣΤΑΣΥ: Κρίθηκε πως η συγκεκριμένη καμπάνια δεν προκαλεί το δημόσιο αίσθημα

Τη θέση της ΣΤΑΣΥ στον θόρυβο που δημιουργήθηκε για την αμπάνια κατά των αμβλώσεων στο Μετρό, εξέφρασαν στο skai.gr κύκλοι της εταιρείας.

«Ανεξαρτητα αν συμφωνει ή διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενο μιας διαφήμισης, η ΣΤΑΣΥ δεν μπορεί να την απαγορεύσει παρά μόνο αν αυτή προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Η συγκεκριμένη καμπάνια «Άσε με να ζήσω», κρίθηκε ότι δεν προκαλεί, καθώς δεν έχει και άμεση αναφορά στις αμβλώσεις» ανέφεραν σχετικά.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος γράφει στο Twitter: «Υπεύθυνη για τις διαφημίσεις στους σταθμούς δεν είναι η Αττικό Μετρό ΑΕ, η οποία είναι κατασκευαστική εταιρεία και ιδιοκτήτης των έργων, αλλά η ΣΤΑΣΥ ΑΕ που διαχειρίζεται και λειτουργεί το δίκτυο».
Στο κίνημα, όπως αυτοαποκαλείται, «Αφήστε με να ζήσω!», συμμετέχουν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο επίσημο site του “19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών και η «Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος» (ΑΣΠΕ).”, ενώ ως σκοπός του αναφέρεται «η προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψή της και η προάσπιση των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive