Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Βαμβακίδη... Η ανήλικη κόρη του είναι που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Κουκάκι...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΡΗ ΤΑΚΗ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΟι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου. Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.
Ανάμεσα τους η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού, αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του κεντρικού συντονιστή των καταλήψεων στο Κουκάκι. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες πρόκειται για την 16χρονη κόρη του πασίγνωστου Πόντιου ηθοποιού...
και πρωταγωνιστή του «Κόκκινου ποταμιού», Τάκη Βαμβακίδη ο οποίος είναι σοκαρισμένος.
Ο ίδιος είχε μιλήσει για την κόρη του τον Μάρτιο του 2019 στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και είχε πει μεταξύ άλλων ότι δεν την έχει σκεφτεί ποτέ ηθοποιό, πως δεν θέλει να την επηρεάζει στις επιλογές της και ότι μόνη της θα βρει το «μονοπάτι» της.

– Η κόρη σου ασχολείται με τα καλλιτεχνικά;
«Όχι, είναι 16 χρονών, πηγαίνει στο σχολείο και κάνει μαθήματα χορού. Τώρα ασχολείται λίγο και με τη φωτογραφία. Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, ό,τι θέλουν η καρδιά και η ψυχή της. Ζω την ηλικία και τα όνειρα της. Τα παιδιά είναι η αθανασία. Αρχίζει και μου λέει τη γνώμη της τώρα πια, σε καλλιτεχνικά πράγματα που κάνω, χωρίς να τη ρωτήσω. Δεν την έχω σκεφτεί ποτέ ηθοποιό. Πήγε κι έκανε 1-2 φορές κάποια πράγματα θεατρικά, ήταν κοντά ηλικιακά και ήταν καλή. Χοροθέατρο πιστεύω ότι είναι η δυναμική και η αγάπη της, αλλά δεν θέλω να της λέω τίποτα και να την επηρεάζω. Είναι έξυπνη και συγκροτημένη, θα βρει το «μονοπάτι» της». https://patkiout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive