Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Θάσος: Βρέθηκε ο ιερόσυλος που πυροβόλησε εικόνες Αγίων σε εκκλησάκια


Μόλις δύο ημέρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος να ταυτοποιήσουν το δράστη του βανδαλισμού με πυροβολισμούς κατά θρησκευτικών εικόνων σε δύο εκκλησάκια στο Λιμένα της Θάσου, ανήμερα των Θεοφανείων. Στα ίχνη του δράστη...
που είναι νεαρός κάτοικος του νησιού και πυροβόλησε τις εικόνες με αεροβόλο όπλο που εκτοξεύει πλαστικές μπίλιες, οδήγησαν καταθέσεις κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν ότι είχε «τρέλα» με τα όπλα. Όταν προσήχθη στο τμήμα, ομολόγησε ότι αυτός έβαλε στόχο τις εικόνες στα εκκλησάκια της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Βασιλείου.  Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το αεροβόλο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive