Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Στοπ στις απρογραμμάτιστες πτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο… Από τον Υποστράτηγο ε.α Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Συγγραφέα και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

Απο: Παναγώτη Αποστόλου. Με αφορμή την πτώση του ουκρανικού Α/Φ αναφέρω ότι εγκληματούν οι αεροπορικές εταιρείες και τα κράτη που επιτρέπουν τις πτήσεις πολιτικών αεροπλάνων σε επικίνδυνες ζώνες. Οι αποζημιώσεις των θυμάτων πρέπει να είναι τσουχτερές, ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό....
Ο κόσμος έχει γεμίσει συστοιχίες βλημάτων που ελέγχονται και εξαπολύονται αυτομάτως.   
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ουδείς είναι ασφαλής, ότι κάποια συστοιχία πυραύλων ή κάποιο πολεμικό Α/Φ σε περιπολία δεν θα εξαπολύσει κατά λάθος κάποιον πύραυλο εναντίον πολιτικού Α/Φ. Ακόμη και οι παρενοχλήσεις ηλεκτρονικού πολέμου είναι και αυτές επικίνδυνες για την ομαλή λειτουργία των αεροπορικών συγκοινωνιών. Δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχει μείωση επιβατών στις αεροπορικές εταιρείες διεθνώς.
Απορώ, πως η ΙΑΤΑ δεν έχει λάβει ακόμη μέτρα κατά της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας (ΤΗΚ) η οποία παραβιάζει το FIR Αθηνών με αυθαίρετες και απρογραμμάτιστες πτήσεις στο Αιγαίο.
Η κυβέρνηση πρέπει να καταγγείλει τούτο διεθνώς, ώστε να κατακερματιστούν αυτές οι πτήσεις. Διότι δημιουργούν σοβαρό κίνδυνο στην αεροπλοΐα. Επομένως η ΙΑΤΑ θα πρέπει να θεσπίσει νέους αυστηρούς κανόνες πτήσεων και ιδιαιτέρως σε πολεμικές ζώνες!!
ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive