Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ανακηρύξτε ΑΟΖ τώρα…

Μου είπε σημαντικός Ελληνοαμερικανός παράγοντας, πως εκτιμά ότι η εκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου σηματοδοτεί την τελευταία φάση εισόδου της Ελλάδος στην ΝΤΠ....
Αφού θα επιβληθούν οι κανόνες της Παγκοσμιοποίησης μέσω της πολυπολιτισμικότητας που επιβάλλεται στην Πατρίδα όταν οι χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, που εισέρχονται σε αυτήν και στην κυριολεξία την καταλαμβάνουν, θα αφομοιωθούν. Πρωτεύοντα ρόλο σε αυτήν την βίαια επιβολή παίζει το Ινστιτούτου ανοικτής κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ με τους πρώην Προέδρους Μπους, Κλίντον και Ομπάμα!
Η ίδια πηγή πληροφόρησής μου από τις ΗΠΑ, μου εκμυστηρεύτηκε ότι το πρόσφατο ταξίδι του πρώην Πρωθυπουργού στην Αμερική υπαγορεύτηκε από άλλο κέντρο αποφάσεων! Το οποίο ενδεχομένως να ακούει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ! Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προσδεμένος στο “άρμα” των Δημοκρατικών των ΗΠΑ! Γι΄ αυτό η αμερικανική πηγή μας θεωρεί ως μέγα πολιτικό λάθος την πλεύση Μητσοτάκη – Δημοκρατικών, από τη στιγμή που θεωρεί σίγουρη την επανεκλογή Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ!
Μου μετέφερε επίσης, πως ετιμάει ότι θα πρέπει η Ελλάδα να ανακοινώσει ΑΟΖ, πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Γιατί τότε πιθανώς να είναι αργά για μας, αφού θα τα βρουν Τραμπ, Πούτιν και Ερντογάν στην μοιρασιά της Μέσης Ανατολής και της ΝΑ Μεσογείου…
Αυτά και θα επανέλθω, εάν έχω νεότερη πληροφόρηση!!
Παναγιώτης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive