Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η 17χρονη κόρη ηθοποιού (Τ.Β;). ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. Ένταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στο Κουκάκι. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές και δύο συλλήψεις. Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής (12/01) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκαν...
οι συλληφθέντες των χθεσινών αστυνομικών επιχειρήσεων επί των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι.
Οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές και δύο συλλήψεις.
Υπενθυμίζεται πως, ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε το Σάββατο (11/01) σε ανακατάληψη των κτιρίων στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.


Επί τόπου μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τα κτίρια και προχώρησαν σε εννέα συνολικά προσαγωγές, ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια.
Από τις Αρχές έγινε και χρήση χημικών, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε αρκετή ώρα αργότερα. Μάλιστα, από όλο αυτό το σκηνικό τραυματίστηκαν και αστυνομικοί.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η 17χρονη κόρη ηθοποιού.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive