Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Καθηγητής πανεπιστημίου "έφαγε" 165.000 ευρώ επιχορηγήσεων στις πουτάνες, στα ποτά και στα ξενύχτια. Μερακλής αλλά και απατεώνας ο 57χρονος ο οποίος είχε πρόσβαση στα ταμειακά διαθέσιμα της σχολής. ΦΩΤΟ

Καθηγητής πανεπιστημίου ξόδεψε 165.000 ευρώ επιχορηγήσεων σε στρίπερς και μπαρ
Καθηγητής πανεπιστημίου υπεξαίρεσε 165.000 ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις, που προορίζονταν για έρευνα, ξοδεύοντάς τα σε στρίπερς, μπαρ, ακόμη και αγορές στο iTunes! Ο 57χρονος...
Chikaodinaka Nwankpa από το πανεπιστήμιο του Drexel, στις ΗΠΑ είπε να το ρίξει λίγο έξω, μόνο, όμως, που το έκανε αυτό με τα χρήματα από τις κρατικές επιχορηγήσεις για την έρευνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει τώρα σοβαρότατα προβλήματα με τον νόμο.
Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνια απήγγειλαν στον καθηγητή τις κατηγορίες της κλοπής μέσω απάτης και της παράνομης υπεξαίρεσης, που τιμωρούνται, μάλιστα, ως κακουργήματα στην εν λόγω πολιτεία.
Ο Nwankpa είχε διατελέσει πρώην πρόεδρος του τμήματος μηχανικής στο πανεπιστήμιο, οπότε είχε πρόσβαση στα ταμειακά διαθέσιμα της σχολής.

Υπολογίζεται, λοιπόν, πως ξόδεψε, συνολικά, από το 2007, περισσότερα από 96.000 δολάρια από τα ταμεία του πανεπιστημίου σε στριπτιτζάδικα και μπαρ, και επιπλέον 89.000 δολάρια σε αγορές μέσω iTunes, γεύματα και άλλες αγορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive