Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 0.Χωρίς γκολ το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ και κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά από τον ΠΑΟΚ.
Το ντέρμπι άρχισε με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 4', όταν ο Μπουχαλάκης βγήκε απέναντι από τον Μπάρκα μετά την πάσα του Μασούρα....
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, όμως, αντέδρασε σωστά και κράτησε το 0-0, το οποίο παρέμεινε και στο 9', όταν οι Πειραιώτες είχαν τη δεύτερη πολύ καλή φάση με το γύρισμα του Μασούρα για τον Ελ Αραμπί που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Η πρώτη αντίδραση της Ένωσης ήρθε με ένα σουτ του Μπακάκη που δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Σα, όπως δεν προβλημάτιζαν γενικά οι «κιτρινόμαυροι» τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα δεν πατούσε καθόλου καλά και ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να επέμβει στο 31' και να βγάλει τον Σιμάνσκι για να βάλει τον Ολιβέιρα, μετατρέποντας το 4-3-3 σε 4-2-3-1, με τον Σιμόες και τον Κρίστισιτς στα χαφ, τον Μάνταλο πίσω από τον Πορτογάλο φορ, τον Λιβάια να πηγαίνει αριστερά και τον Βέρντε να παραμένει δεξιά. Και κάπως έτσι, το πρώτο 45λεπτο έφυγε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση.
Το δεύτερο, πάντως, άρχισε με μία τέτοια και ήταν για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος βρήκε πολύ ωραία τον Λιβάια αλλά ο Σα απέκρουσε εντυπωσιακά, διατηρώντας το 0-0. Ήταν μια φάση που έδειχνε ότι θα μπορούσε ίσως η Ένωση να «ξυπνήσει», να ανέβει και να πιέσει τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 62' λίγο έλειψε να έχουν και το προβάδισμα, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την κοντινή προσπάθεια του Γκιγιέρμε μετά το λάθος του Βράνιες! Ήταν η καλύτερη στιγμή των «ερυθρόλευκων», με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αμέσως μετά μια σχετικά καλή προσπάθεια με το σουτ του Βέρντε που έφυγε άουτ.
Οι δύο προπονητές προσπάθησαν από τον πάγκο με τις αλλαγές τους να φτάσουν εκεί που ήθελαν, δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς στη νίκη και ο Μάσιμο Καρέρα στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάξει κάτι τελικά... Η ΑΕΚ, μάλιστα, έμεινε και με 10 παίκτες για τα τελευταία λεπτά, αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σιμόες στο 88', αλλά ο Ολυμπιακός όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να σκοράρει και κινδυνεύει να δει τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Βόλο, να τον προσπερνάει στη βαθμολογία.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι (31' Ολιβέιρα), Κρίστισιτς, Βέρντε (77' Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάια (89' Σβάρνας).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ αρχηγός, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (83' Σουντανί), Βαλμπουενά (90' Φορτούνης), Ελ Αραμπί, Μασούρας (67' Λοβέρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive