Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Γελάνε και οι τσιπούρες του Αιγαίου! «Κατατρεγμένοι πρόσφυγες» καταφτάνουν στην Λέσβο, με πανάκριβα μπουφάν και κινητά και κάνουν live μετάδοση!

Εδώ βλέπετε, αυτά που ΔΕΝ σας δείχνουν τα «Ελληνικά» ΜΜΕ, που ανήκουν σε Τούρκους καναλάρχες και «κολλητούς» φίλους…  «Κατατρεγμένοι πρόσφυγες, γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι» καταφθάνουν στην Λέσβο μέσα στην φτώχεια και την κακομοιριά με πανάκριβα iphone , μπουφάν, και κάνουν ζωντανή μετάδοση...
για να δείξουν το κατόρθωμα τους ή για να το πούμε καλύτερα πόσο γελοίο και ανύπαρκτο είναι το ελληνικό κράτος που τα επιτρέπει όλα αυτά!
Δείτε το βίντεο:

makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000
    Ο ΠτΔ Κ. Στεφανόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με μαθητές γυμνασίου λέει: «Περιμένουμε από την Τουρκία να κάνει μερικά βήματα γιατί πιστεύουμε ότι εκείνη οφείλει να τα κάνει και μάλιστα μετά τη συμφωνία του Ελσίνκι. Ακόμη δεν έχουμε εμφανισθεί τέτοια βήματα εκ μέρους της Τουρκίας, αλλά δεν μπορεί κανείς να αξιώνει και αμέσως από ένα κράτος, το οποίο βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία είναι σήμερα η Τουρκία, λίγο στρατοκρατικό, λίγο καθυστερημένο, λίγο δημοκρατικό και όχι απολύτως δημοκρατικό, να κάνει γρήγορα βήματα. Ελπίζουμε να τα κάνει σιγά-σιγά, εφόσον θέλει να ανταποκριθεί σε αυτά που συμφωνήθηκαν στο Ελσίνκι και τα οποία συνυπέγραψε και η Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, να μην έχουμε αυτή τη στιγμή πάρα πολλές προσδοκίες, αλλά να περιμένουμε ότι σιγά-σιγά, ενδεχομένως, η Τουρκία θα προσεγγίσει την Ευρώπη».
    Ο πρωθυπουργός του Κ. Σημίτη επισκέπτεται τον ΠτΔ (γράφεται ότι οι δύο άνδρες συζητούν θέματα που αφορούν την επικείμενη εκλογή νέου ΠτΔ – καθώς και θέματα που αφορούν την πορεία της χώρας προς την ΟΝΕ)
    Συζητείται στη βουλή η τροπολογία που καταθέσει η κυβέρνηση του θέματος των πανοτωκίων. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίονυ μιλώντας στη βουλή λέει μεταξύ άλλων, ότι ως οφειλόμενο ποσό νοείται «το εναπομένον προς εξόφληση αρχικό κεφάλαιο συν τους συμβατικούς τόκους. Στ ο ποσό αυτό προστίθεται και το αρχικό κεφάλαιο, αφού διπλασιαστεί, τριπλασιαστεί ή τετραπλασιαστεί, αναλόγως του χρόνου οφειλής».
    ο Υπουργός Άμυνας Α. Τσοχατζόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου στελεχών του ΠΑΣΟΚ λέει και τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ όταν δημιουργήθηκε από τον Α. Παπανδρέου, είχε προορισμό να γίνει το εργαλείο που θα εκφράσει τον δημοκρατικό σοσιαλισμό στην Ελληνική κοινωνία και σαν τέτοιο δεν μπορεί παρά να εκφράσει και να παλέψει για πολιτικές ευρύτατης σύγκλισης και ευρύτατης συνεργασίας με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που βρίσκονται -με την ευρύτερη έννοια – σε αυτό τον χώρο».
    Υπό την προεδρία του Κ. Καραμανλή πραγματοποιείται σύσκεψη στη οποία παίρνουν μέρος οι τομεάρχες της ΝΔ (επικεφαλής κοινοβουλευτικού έργου). Σε δηλώσεις που κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Α. Σπηλιοτώπουλος , μετά το τέλος της σύσκεψης, καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ότι «με τη σημερινή του ασάφεια και το μικροκομματικό κρυφτούλι ως προς το χρόνο των εκλογών δημιουργεί παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που πλήττει την οικονομία, τους θεσμούς και προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive