Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Χθες στο Ηνωμένο βασίλειο δεν ηττήθηκε ο Κόρμπιν, ούτε νίκησε ο Τζόνσον. Ηττήθηκε ο φασισμός του Σόρος, της νεοναζιστικής Γερμανίας και των πανευρωπαϊκών τους υπηρετών. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης. ΦΩΤΟ

Ηττήθηκε η εικονιζόμενη ΕΕ. Που διαλύεται ένεκα και της εγκληματικής της πολιτικής έναντι της Ελλάδας..

  

Αυτή η ΕΕ με τον γνωστό υπεράξιο αντικαταστάτη του Τουσκ. Τον υβριστή του Τζόνσον σε μία δήθεν κοινή ομιλία τους που είχε οργανωθεί για να ρεζιλέψουν τον Τζόνσον και που ο Τζόνσον αρνήθηκε να συμμετέχει (δείτε την ομοιότητα του, σε όλα αλλά κυρίως στους οφθαλμούς, με τον «ημέτερο»).  Και με την «αφέντρα» μας την δήθεν γλυκύτατη, εικονιζόμενη «υπηρέτρια» της Μερκελικής νεοναζιστικής Γερμανίας.

       

Σε όλες  τις χώρες εκτός ΕΕ, η νίκη του BREXIT  αποτελεί πρώτη είδηση.
                                                                 
Στην Ελλάδα πλην μιας μικρής αναφοράς στην ΕΡΤ1, βουβαμάρα από όλα τα «ευρωπαϊκά» γνωστά ΜΜΕ. Επίσης μόνον που δεν κτύπησε ο «ευρωπαϊστής» αρχιεπίσκοπος σε όλην τη χώρα, πένθιμα τις καμπάνες.
                                   
Και  μέχρι χθες τα «Ελληνικά» ΜΜΕ της ΕΕ προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν τον Τζόνσον.
Μάλιστα χθες το ΡΙΚ (τηλεόραση Κύπρου) είχε πολύωρη εκπομπή της εικονιζόμενης «γνωστής» παρουσιάστριας, με  έναν γελοίο δήθεν διεθνολόγο, που πλην του ότι πρόβλεπε συντριβή του Τζόνσον, το εξύβριζε   αισχρά ως απατεώνα κτλ.
Τώρα τους έμενε να υβρίζουν γελοία μέρα νύκτα πανευρωπαϊκά τον Τραμπ ως πράκτορα του Ερντογάν κτλ και  να τον «καθαιρούν»  και να τον ενισχύουν έτσι όλο και περισσότερο στον Αμερικανικό λαό
                                      
Πολλοί καλής διάθεσης ευελπιστούσαν και ευελπιστούν ότι η φασιστική Γερμανο-Σορική νεοναζιστική ΕΕ καταστροφής κατά τον  Kallergi των εθνών της.

  Image result for Μέρκελ βραβείο καλλέργκι photos"

Που την ζήσαμε με την δήθεν λόγω κρίσης, αισχρή υποδούλωση και καταλήστευση του εθνικού και ιδιωτικού μας πλούτου. Και που τη ζούμε με τη γενοκτονία μας με  την μετατροπή της πατρίδας μας σε πολυπολιτισμική κατά τον υπερήφανο γι αυτό ανθέλληνα κ. Μητσοτάκη.
                           
Η ΕΕ της «δημοκρατίας» εξαγοράς των “πάντων” και  της  συνεχούς γκεμπελικής πανευρωπαϊκής προπαγάνδας μέσω των αλωμένων ΜΜΕ
        

Πολλοί ευελπιστούσαν και ευελπιστούν ότι θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε μία πραγματική ΕΕ των εθνών.
Πράγμα ταυτόσημο με το αν ευελπιστούσαν την δεκαετία του τέλους του 1930, ότι η Χιτλερική Γερμανία θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε δημοκρατική ειρηνική χώρα.
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζεις φυσικά οτι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά εταιρεία υπο αμερικανο-σιωνιστική κατοχή και όσα λές για νεοναζισιτική Γερμανία υπαγορεύονται απο τα κατοχικά αντιγερμανικά σύνδρομα τα οποία δυστυχώς καλλιεργούνται ακόμα στην Ελλάδα. Η Μέρκελ είναι εβραία κομμουνίστρια και ο Kalergi ήταν αυτός που ο Χίτλερ αποκαλούσε μπάσταρδο. Μηπως κατηγορείς μονόπλευρα την Γερμανία, ούτως ώστε τα αφεντικα οι σιωνιστές να εφαρμόζουν στο απυρόβλητο τα σχέδιά τους κατά της Ευρώπης και της λευκής φυλής; Πρόσεξε αυτόν τον αντιγερμανισμό σου και διάβασε την πραγματική ιστορία κυρίως του 20ου αιώνα για να μάθεις ποιός ευθύνεται για τους παγκοσμίους πολέμους. Βρές την ομιλία του Benjamin Freedman στο youtube και ίσως θεραπευτείς απο τον αντιγερμανισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive