Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Βάζουν μπροστά παιδάκι και για την ομοφυλοφιλία – Αδιανόητες εικόνες σε Κοινοβούλιο της Ισπανίας. ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για την Elsa Ramos που άλλαξε φύλο ενώ είναι 9 ετών. Η οχτάχρονη διεμφυλική, Elsa Ramos, παρουσιάζεται στα Ισπανικά μέσα ως ένα εθνικό φαινόμενο! Ήταν αγόρι και έγινε κορίτσι! Στα 9 του μόλις χρόνια!  Την παρουσιάζουν ως αγωνίστρια για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, μία αντίστοιχη Greta Thunberg...
η οποία έχει αναλάβει την «ευαισθητοποίηση» για την «υπερθέρμανση του πλανήτη», όπως την ονομάζουν.  Προσφάτως, όπως διαβάζουμε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, η Έλσα έστειλε το δικό της… μήνυμα στους πολιτικούς της Συνέλευσης της Extremadura!  «Είμαι ένα διεμφιλικό κορίτσι. Κατοικώ στο Arroyo de San Serván. (…) Φοιτώ στο σχολείο Nuestra Señora de la Soledad. Νιώθω τυχερή που οι συμμαθητές μου έχουν καταλάβει πώς είμαι», ξεκίνησε και σε ύφος Γκρέτα δήλωσε τα παρακάτω:  «Οι κυρίες και οι κύριοι που ασχολούνται με την πολίτικη, οφείλουν να εξακολουθήσουν, παρά τις όποιες απειλές, να θεσπίσουν νόμους που να αναγνωρίζουν την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Πρωτίστως, εμείς οι διεμφυλικοί άνθρωποι δικαιούμαστε να είμαστε αυτοί που είμαστε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να μας αφαιρέσει αυτή την ευτυχία».  Τα σχόλια περισσεύουν. Κάποιοι θα πρέπει ίσως να τρέπονται που «στρατολογούν» παιδιά, προκειμένου να προωθήσουν συγκεκριμένες διεθνιστικές πολιτικές, για να ειυαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να μειώσουν τις όποιες αντιδράσεις.  Δείτε απλά την εικόνα, όπου ένα παιδάκι με αλλαγμένο φύλο, μιλά σε επίσημο κοινοβούλιο:
Se llama Elsa.
Tiene 8 años y es una niña trans.

Su vídeo apenas dura un minuto y debería ser escuchado por mucha gente.

Gracias, Elsa. Gracias por recordarnos que jamás debemos rendirnos: nadie tiene derecho a arrebatarnos la felicidad 💪🏼💜

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive