Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ιερέας δήλωνε κλοπές για να εισπράττει αποζημιώσεις... Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για την ίδια υπόθεση

Ιερέας δήλωνε κλοπές για να εισπράττει αποζημιώσεις
Για υποθέσεις που σχετίζονται με ασφαλιστικές αποζημιώσεις συνελήφθησαν ιερέας και αστυνομικός στις 13 Δεκεμβρίου σε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας....
  Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς ιερέας δήλωσε ψευδώς κλοπή εξαρτημάτων οχήματος, κατόπιν προτροπής του συλληφθέντα αστυνομικού, προκειμένου να τύχουν χρηματικής αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρία.  Επιπρόσθετα προέκυψε ότι κατά το παρελθόν οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τρεις ακόμη συναφείς περιπτώσεις.  Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.  Ο αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive