Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Καθημερινότητα: Όταν περνάτε μια δύσκολη ημέρα, να θυμάστε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ


Απλή καθημερινότητα. Ξυπνήσατε και πήγατε στην δουλειά σας! Η μέρα είναι δύσκολη από μόνη της, πόσο μάλλον αν έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν, κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσα στην δουλειά σας...
  Το ολοένα αυξανόμενο στρες που νιώθουν οι εργαζόμενοι αλλά και τα αφεντικά, δημιουργεί πολλά προβλήματα τα οποία πολλές φορές, μοιάζουν άλυτα.  Εκτός από την δύσκολη γενική οικονομική κατάσταση λοιπόν, η καθημερινή τριβή μπορεί να αγχώσει τους ανθρώπους και να τους οδηγήσει στον λάθος δρόμο. Είναι πολύ συνηθισμένο να ακούμε ότι το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος και αυτό φυσικά ισχύει.  Κάθε φορά λοιπόν που πηγαίνετε στην δουλειά σας και σκέφτεστε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι «δεν βγαίνει» η ημέρα, θα ήταν καλό να θυμάστε το βίντεο που ακολουθεί:   Υπάρχουν άνθρωποι λοιπόν που δουλεύουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Το κτήριο «Burj Khalifa» που βρίσκεται στο Ντουμπάι, προκαλεί «ζάλη» σε αυτόν που κοιτάζει το χάος από κάτω, ακόμα και αν βρίσκεται από την μέσα πλευρά. Τι νιώθουν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν κρεμασμένοι από ένα σχοινί λοιπόν;  Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive