Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθη Ελληνοαλβανική συμμορία που άρπαζε τσάντες απο γυναίκες στην Αττική. ΦΩΤΟ


Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δυο ανδρών που συνελήφθησαν στις 30 Οκτωβρίου για κλοπές τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των τσαντάκηδων έγινε μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών....

Παράλληλα δημοσιεύονται οι φωτογραφίες και οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούσαν για να χτυπούν τα θύματά τους την ώρα που περπατούσαν στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Αλέξανδρο Τσιριγώτη του Διονυσίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 11-2-1979 στην Αθήνα



Σπύρο Γκίκα του Θωμά και της Θοδώρας, γεννηθέντα την 31-5-1990 στην Αλβανία


Καθώς και για τις υπ’ αριθμόν Z Ρ E 0876 και ΙΗΡ 0518 μοτοσυκλέτες.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. διαβαστε και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας,διαβαστε παρακατω τι ειδους αποφαση πηρε η ξεπουλημενη ελληνικη δικαοσυνη,για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,
    αδιστακτοι αλβανοι δολοφονοι που με προθεση και δολο χρησιμοποιωντας σκληρη βια ληστεψαν εναν κατακοιτο υπερηλικα και δολοφονησαν αγρια τον 66χρονο γεωργιανο οικιακο του βοηθο (θα) βρισκονται μετα απο ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας εκτος φυλακης και φυσικα δεν θα απελαθει ποτε κανεις τους,ο δολοφονος μαλιστα καταδικαστηκε πρωτοδικα σε καθειρξη δις ισοβια !!!,
    δυστυχως μπλεξαμε με ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
    τους αφηνουν απλα ελευθερους και μιλαμε για αδιστακτους,σκληρους και επικινδυνους δολοφονους,ληστες και κακοποιους μιας αδιστακτης συμμοριας που ''συνθέτουν την τριάδα των υπαιτίων για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα σε βάρος του άτυχου οικιακού βοηθού! ...'' ,σχεδον καθολου φυλακη ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,αντι να τους χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια(ο δολοφονος θα επρεπε να σαπισει στην φυλακη)σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    Από δις ισόβια σε έναν χρόνο έξω ο δράστης άγριας δολοφονίας

    https://www.protothema.gr/greece/article/955353/apo-dis-isovia-se-enan-hrono-exo-o-drastis-agrias-dolofonias (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Ο Αλβανός κακοποιός με τον συνεργό του εισέβαλαν σε σπίτι στην Δραπετσώνα τον Σεπτέμβρη του 2015 και σκότωσαν με ωμότητα τον 66χρονο οικιακό βοηθό μπροστά στα μάτια του κατάκοιτου 97χρονου που φρόντιζε...Ο άτυχος άνδρας, ήταν παντρεμένος με τη σύζυγο και τα παιδιά να μένουν στη Γεωργία, βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2005 και εργαζόταν ως οικιακός βοηθός σε ηλικιωμένους για να στέλνει χρήματα στην οικογένεια του.
    Κατηγορήθηκε για την άγρια και μαρτυρική δολοφονία ενός 66χρονου οικιακού βοηθού μπροστά στα μάτια του κατάκοιτου 97χρονου που φρόντιζε σε ένα φτωχό σπιτάκι της Δραπετσώνας για να του αρπάξει 200 ευρώ και ένα τάμπλετ.
    Αρχικά, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε δις ισόβια και την περασμένη Δευτέρα η ποινή «έσπασε» και η βαριά καταδίκη μετατράπηκε σε 18 χρόνια και με δεδομένο ότι έχει ήδη εκτίσει ένα μέρος, ο Αλβανός κακοποιός θα βρίσκεται σύντομα εκτός φυλακής. Την ίδια ώρα που ο τσιλιαδόρος της συμμορίας οδεύει προς την ελευθερία και ο τρίτος συνεργός που μπούκαρε στο σπίτι και έδεσε χειροπόδαρα το θύμα του πριν του προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο για να του «πάρουν» τη ζωή για μια χούφτα ευρώ, είναι καταζητούμενος.

    Τον έγδυσαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον έσπασαν στο ξύλο και τον έπνιξαν...
    Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης έκαναν λόγο για ένα έγκλημα που χαρακτηρίζεται από ωμότητα και ιδιαίτερη αγριότητα. Και αυτό γιατί, λένε, οι κακοποιοί που εισέβαλαν στο φτωχικό σπιτάκι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Δραπετσώνα τα ξημερώματα της 8ης Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν...
    ...Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και σε λιγότερο από πέντε μήνες να περάσουν χειροπέδες στους δύο από αυτούς. Τον ένα ληστή και τον τσιλιαδόρο. Μάλιστα ο τσιλιαδόρος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του κατονόμασε τους υπόλοιπους της συμμορίας είπε ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, ότι οι άλλοι δύο Αλβανοί ήταν αυτοί που μπήκαν μέσα και αφού χτύπησαν το θύμα και το λήστεψαν του έδωσαν 100 ευρώ μερίδιο.
    Η νομική άποψη
    Ο δικηγόρος του Αλβανού κ. Γιάννης Γλύκας μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως «ένας κατηγορούμενος που διέφυγε ένας απλός συνεργός και ένας αυτουργός που πρωτοδίκως του επεβλήθη δις ισόβια κάθειρξη συνθέτουν την τριάδα των υπαιτίων για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα σε βάρος του άτυχου οικιακού βοηθού! Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραια εκλογίκευσε την ποινική μεταχείριση του εντολέα μου επιβάλλοντας ποινή 18 ετών δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία ζωής».''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive