Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Κοίταξαν τον λογαριασμό και τον μαχαίρωσαν! Ξεσπάει η μητέρα του υπαλλήλου (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Σοκαριστική είναι η περιγραφή της μητέρας του 31χρονου, ο οποίος μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψητοπωλείο, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.  Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα...
μια παρέα πελατών, αφού ζήτησε το λογαριασμό καβγάδισε και επιτέθηκαν στην ίδια και στον γιο της.  Σύμφωνα με την ίδια, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και άρχισαν να καβγαδίζουν. Ο ένας ζητούσε από τον άλλο να πληρώσει και τελικά πιάστηκαν στα χέρια. Όταν τους παρακάλεσε να βγουν έξω ο καβγάς έγινε πιο έντονος.  «Ο γιος μου, τους έφερε απλά το λογαριασμό. Τίποτα άλλο», ανέφερε στον ΑΝΤ1. Η κ. Καρανικόλα τονίζει ότι ο γιος της μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ενώ προσπάθησε να την σώσει, αφού επιτέθηκαν και σε εκείνη.  Οι δράστες του κατάφεραν τρεις μαχαιριές. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive