Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Μήνυση στον Πακιστανό “πρόεδρο” για τα “κεφάλια των απίστων Ελλήνων”



Μήνυση κατά του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας για τις παράνομες διαδηλώσεις ισλαμικού μίσους στην Αθήνα, όπου ζητούσαν το κεφάλι του “απίστου που βλασφήμησε τον Μωάμεθ”. Η μήνυση κατατέθηκε με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, κατά του Τζαβέντ Ασλάμ..
(φερομένου «προέδρου» της Πακιστανικής κοινότητας) και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για πράξεις υποκίνησης μίσους που έλαβαν χώρα κατά το συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας στις 14/12/2019.
Αποτέλεσμα εικόνας για Μήνυση κατά του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας

1 σχόλιο:

  1. Οι Πακιστανοί στις 17 Νοέμβρη φώναζαν στο σύνταγμα…«Open The Borders»

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/11/17-open-borders.html (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο)

    ''Ο “φίλος” του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, Τζαβέντ Ασλάμ, Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, βρέθηκε στο Σύνταγμα στις 17 Νοέμβρη μαζί με τους ομοεθνείς φωνάζοντας «Open the Borders», που σημαίνει, ανοίξτε τα σύνορα.
    ... Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.
    «ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)»

    Το βίντεο που ακολουθεί προφανώς δεν έχει παίξει στα συστημικά μέσα, αλλά εδώ είμαστε εμείς για να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις που αφορά το μεταναστευτικό-προσφυγικό.
    https://www.youtube.com/watch?v=A88NlnlRZ5k&feature=emb_title
    Ο Ασλάμ φαίνεται ότι έχει ανοίξει κανονικό πόλεμο με την ελληνική αστυνομία και δεν διστάζει να την κατηγορεί κάθε φορά που ξεσπά κι από ένα περιστατικό βίας με θύματα τους συμπατριώτες του.
    Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη....Τούτων δοθέντων, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Ασλάμ Να σημειωθεί πως έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου είχε συγκεντρωθεί μικρή ομάδα ατόμων της συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» με αρχηγό ποιον άλλον τον Π.Κωνσταντίνου.
    Με αυτή λοιπόν την απόφαση στα χέρια ο Ασλάμ περιφέρετε από κανάλι σε κανάλι και από διαδήλωση σε διαδήλωση..οργανώνει τάγματα ασφαλείας κατά ομοεθνών του και απειλεί με πόλεμο τους Έλληνες.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive