Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΣΟΚ: Βίασαν παίκτρια του Big Brother και η παραγωγή την έβαλε να το δει σε video! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Big Brother καθώς παίκτρια έπεσε θύμα βιασμούΑδιανόητα πράγματα στο πασίγνωστο reality.
Φρίκη. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τα όσα έγιναν στο ισπανικό Big Brother καθώς παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να το δει σε video! Η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο και να βρεθεί να βλέπει τον βιασμό της...
ούσα αναίσθητη από το ποτό, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου, όπως αναφέρει η Telegraph.
«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται η Πράντο να λέει ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα». Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.
Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.
Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.
Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive