Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Λαθρομετανάστες έκαψαν 2 ποιμνιοστάσια: Εξοργισμένοι οι κάτοικοι-«Αν δεν γίνει κάτι ΤΩΡΑ, τέλειωσε ο Έβρος» (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρανάλωμα του πυρός έκαναν «μετανάστες» ένα ποιμνιοστάσιο στον Έβρο. Ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, ξεσπά ζητώντας από την κυβέρνηση να κάνει κάποια κίνηση. Οι κάτοικοι του Έβρου είναι εξοργισμένοι.  Όπως λένε «αν δεν γίνει κάτι, ο Έβρος έχει “τελειώσει”»....
  Συγκλονίζει η μαρτυρία του δημάρχου όπως αυτή δόθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Χαρακτηριστικά τονίζει πως «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη».  «Κυκλοφορούν ελεύθερα, καίνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων, έχουν γίνει περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και μπαίνουν σε σπίτια όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και με κόσμο μέσα, που τρομοκρατείται και ζητάει προστασία».  Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρη την δημοσίευση-ξέσπασμα του δημάρχου, με αφορμή φωτιά που έβαλαν «μετανάστες» σε δυο ποιμνιοστάσια.  «Άλλη μια περιουσία ενός συνδημότη μας καταστρέφεται σήμερα από φωτιά που προκάλεσαν οι Λαθρομετανάστες . Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου.  Οι ροές αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας έχουν λάβει τρομακτικές και μη διαχειρίσιμες διαστάσεις. Φθορές σε περιουσίες, διαμονή σε ακατοίκητα σπίτια, ανεξέλεγκτη κυκλοφορία ομάδων αλλοδαπών στο οδικό δίκτυο, ελεύθερη προσβασιμότητα αγοράς στα υπάρχοντα καταστήματα και μεγαλύτερος αριθμός αλλοδαπών που διακινείται εντός των οικισμών από τους μόνιμους κατοίκους.  Τρομοκρατία για τους κατοίκους από τις συνεχείς επισκέψεις ανεπιθύμητων αλλοδαπών που ζητούν να εισέλθουν στα σπίτια τους για παροχή τροφίμων η παροχή προστασίας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Εντός ενός δεκαημέρου, ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά δυο ποιμνιοστασίων φτωχών συνδημοτών μας από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Τι περιμένουν οι αρμόδιοι άλλο;  Αν αδυνατούν να μας το πουν, διαφορετικά ο Δήμος θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους!!!”.    

(φώτο: Pexels)

2 σχόλια:

  1. Ο Εβρος και γενικα η Θρακη ηταν τελειωμενη απο τη στιγμη που δεχτηκατε να συγκατοικειτε με τους τουρκαλαδες που τους ονομαζατε "Ελληνες μουσουλμανους".Τωρα θα φατε και τους πακους και θα τους λετε"γυφτους Ελληνες απογονους του Μεγα Αλεξανδρου απο την ανατολη."Σημερα ο Εβρος
    αυριο Κομοτηνη(μαλλον η Κομοτηνη δεν θα καταλαβει τιποτα) και παει λεγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχος Σουφλίου: «Ανεξέλεγκτη και μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στον Έβρο με τους αλλοδαπούς»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/827855_dimarhos-soyflioy-anexelegkti-kai-mi-diaheirisimi-i (· → αξιζει να διαβαστει ολο για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει και τα χερσαια συνορα της)

    Αποβάσεις και στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησαν οι παράνομοι μετανάστες - Έφτασαν τη νύχτα με φουσκωτά!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/827933_apovaseis-kai-stin-alexandroypoli-xekinisan-oi-paranomoi (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντειο, αφιξεις στα νησια μας οπου μια βαρκα μετα την αλλη και διπλα διπλα φτανουν σε μια παραλια λες και βλεπεις ταινια και δεν υπαρχει ελληνικο κρατος υπο οποιαδηποτε μορφη πουθενα,μιλαμε για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει τα συνορα της ειτε ειναι χερσαια ειτε θαλασσια,η ελλαδα ζει το βιο-ιστορικο της τελος,η χωρα προδοθηκε ουσιαστικα απο τον ιδιο της τον λαο)

    ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ...8/12/2019...Συνολικά 8 βάρκες αποβίβασαν 305 λάθρο ....ΛΕΣΒΟΣ...ΧΙΟΣ...ΣΑΜΟΣ
    https://twitter.com/stavroforos_/status/1203780027143335938?ref_src= ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive