Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

«Πόλεμος» στο twitter με τον διαδηλωτή Αλέξη για το Πολυτεχνείο! «Γελάει και το υπηρετικό προσωπικό στο κότερο!»

Σαν ευθεία πρόκληση για ακατάσχετο τρολάρισμα εξέλαβαν οι χρήστες του twitter τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για το Πολυτεχνείο. Υποθέτοντας, πιθανώς, ότι κανείς δεν θυμάται τους εναγκαλισμούς του με τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Αμερική, το…
στρέτσινγκ στην Ουάσινγκτον κ.λπ. ο πρώην πρωθυπουργός σάλπισε πανστρατιά για τη συμμετοχή στην επετειακή αντι-αμερικανική διαδήλωση. Και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις. Στην αρχική ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε: «46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες. Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί. Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας». Και ιδού πώς αντέδρασε η κοινότητα του twitter:
Λαϊκιστής ή γελοίος ο πρώην ΠΘ?
Θα ηγηθεί της πορείας που θα φωνάζει " φονιάδες των λαών Αμερικανοι", ο τύπος που εγλυψε τον πισινό του Τραμπ στον Λευκό Οίκο & του οποίου έπλεξε το εγκώμιο ο Παιατ, ως τον πιο υπάκουο ελληνα πολιτικό της μεταπολίτευσης.
28 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ο Τσίπρας θα ηγηθεί της πορείας του Πολυτεχνείου

Γελάει και το υπηρετικό προσωπικό στο κότερο
Προβολή εικόνας στο Twitter
110 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το twitter '' γλεντάει '' τον Τσίπρα που ξαναφοράει το κουστούμι της επανάστασης.

Δεν σταματά να διαμηνύει πως θα βρεθεί στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, ο Αλέξης Τσίπρας, εκείνος που ως πρωθυπουργός τσακιζε τις πορείες των ΜΑΤ
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη AIGAIOPELAGITIS
Ο πολιτικοαπατεώνας Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός είχε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην καρδιά του. Τώρα που είναι αντιπολίτευση συμμετέχει στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, για να διαμαρτυρηθεί ότι οι Αμερικανοί είναι φονιάδες των λαών. Μεγάλο πολιτικό νούμερο.
Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Nent Steve
Το Πολυτεχνείο δεν είναι «πλυντήριο» για να ξεπλύνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της ντροπής
Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Νίκη

Θεοχαρόπουλος: "Ο Τσίπρας δεν έριχνε χημικά"
Να εδώ 2 παραδείγματα 1. στην Αθήνα 1. στη Θεσσαλονική

1 σχόλιο:

  1. Φονιάδες των Λαών, Αμερικάνιοι
    Οξω οι Βάσεις του θανάτου
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
    Γκο χομ κυρία μέρκελ

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive