Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Siemens: Ένοχοι κρίθηκαν 22 κατηγορούμενοι - Απαλλάχτηκε ο Τσουκάτος. Μετά από τρία χρονιά έπεσε σήμερα η αυλαία στη πολύκροτη δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Αποτέλεσμα εικόνας για Siemens: Ένοχοι κρίθηκαν 22 κατηγορούμενοι - Απαλλάχτηκε ο Τσουκάτος
Το δικαστήριο κατέληξε στην απαλλαγή του συνόλου των κατηγορουμένων για το αδίκημα της δωροδοκίας, σε αθωώσεις πέντε κατηγορουμένων αλλά και σε απαλλαγή του Θεόδωρου Τσουκάτου λόγω της παραγραφής του αδικήματος της συνέργειας σε δωροδοκία...
υπαλλήλου, το οποίο αντιμετώπιζε. Ένοχοι κρίθηκαν για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος 22 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens M. Χριστοφοράκος, οι Χρ. Γκαραβέλας, Πρόδρομος Μαυρίδης αλλά και τα πρώην στελέχη της Siemens Γερμανίας, Χάϊνριχ Φον Πίρερ, Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, Ράιχαντ Σίκατζεκ. Ακόμη, ένοχοι κρίθηκαν για το ίδιο αδίκημα πρώην στελέχη του ΟΤΕ, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης αλλά και οι τραπεζίτες Φάνης Λυγινός και Ζαν Κλώντ Όσβαλντ. Ο τελευταίος είχε αποδράσει σπάζοντας το «βραχιολάκι», που του είχε επιβληθεί στο πλαίσιο του κατ´οίκον περιορισμού που του είχε επιβληθεί. Αντίθετα, αθώοι κρίθηκαν πέντε εκ των κατηγορουμένων και συγκεκριμένα οι: Νικόλαος Μανασής, Σάββας Γιαννακάκης, Αθανάσιος Ράμμος, Βασίλης Τυρογαλάς και Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive