Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Επιστροφή στην Τουρκοκρατία; Εδώ είναι Ελλάδα, αλλά… Η φωνή του Μουεζίνη ηχεί στα μεγάφωνα σε χώρο του ελληνικού στρατού (Βίντεο)

Μουεζινη
Την εφιαλτική πραγματικότητα στη Μόρια Λέσβου, μεταφέρει το βίντεο που έχει αναρτήσει χρήστης, κάτοικος της περιοχής στο Facebook.  Εκεί, οι χιλιάδες μετανάστες φιλοξενούνται σε χώρο που ανήκει στον Ελληνικό στρατό και κάθε πρωί, ηχεί η φωνή του Μουεζίνη από τα μεγάφωνα....
«Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό θα βλέπαμε στο χωριό μας αν την περιοχή είχε καταλάβει ο Τουρκικός στρατός», διερωτάται ο κάτοικος της περιοχής.
«Η φωνή του μουεζίνη στα μεγάφωνα στη Μόρια, σε χώρο που ανήκει στον Ελληνικό Στρατό. Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό θα βλέπαμε στο χωριό μας αν την περιοχή είχε καταλάβει ο Τουρκικός στρατός», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με το βίντεο που ακολουθεί για του λόγου το αληθές.:

2 σχόλια:

  1. Βρετανός ισλαμιστής έστησε αυτοσχέδιο τζαμί στη Λέσβο

    https://www.pronews.gr/thriskeia/islam/383600_ta-mystika-toy-aggloy-islamisti-poy-estise-aytoshedio-tzami-sti-lesvo-pozare (δειτε φωτογραφια,επιβεβαιωση στον χορο μπηκαν πλεον και ισλαμιστικες-φασιστικες οργανωσεις σε αριστη συνεργασια με ελληνικες ΜΚΟ και ξενες ΜΚΟ που συμβαλλουν στον εποικισμο της χωρας)

    ''Ως μέλος ΜΚΟ που έχει αποστολή τη διάδοση της ισλαμικής εκπαίδευσης στη Βρετανία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης φέρεται μυστηριώδης Βρετανός μουσουλμάνος που έστησε αυτοσχέδιο παράνομο τζαμί σε αντίσκηνο έξω από το Κέντρο Καταγραφής Προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο.Η οργάνωση Greengate Trust, με έδρα στη Βρετανία, που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, έχει ως σκοπό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Διαδίκτυο, τη διδασκαλία του Ισλάμ και την «παραγωγή της επόμενης γενιάς των μουσουλμάνων».Διατηρεί ισλαμικό εκπαιδευτήριο (Madrasa) στο Ολνταμ, όπου οι πνευματικοί ηγέτες, όπως αναφέρεται, διδάσκουν τις αρχές του Ισλάμ και τη σύνδεση με τον Αλλάχ, διευκρινίζοντας πάντως πως λέει «όχι» στον φανατισμό και στη δικτατορία στο όνομα της θρησκείας.

    Με το ξέσπασμα της προσφυγικής κρίσης, η οργάνωση έχει δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα, τόσο στη Λέσβο, όσο και στην Ειδομένη, αλλά και στην Αθήνα. Μέλη της αποστολής της στη Λέσβο πρωτοστάτησαν το περασμένο διάστημα στη δημιουργία κοιμητηρίου στο νησί για τους μουσουλμάνους που χάνουν τη ζωή τους στα ναυάγια.Ο Καν προβληματίζει σοβαρά τις Αρχές. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης διατάχθηκε σχετική έρευνα τουλάχιστον για τις πολεοδομικές παραβάσεις του αυτοσχέδιου τζαμιού, μετά την κατάθεση φακέλου με φωτογραφίες και άλλα στοιχεία από την Αστυνομία.''

    ΜΚΟ «καλούν μετανάστες και μετά τους ξεσηκώνουν» – «Σκοτεινό» σχέδιο κατά της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://taxalia.blogspot.com/2019/11/blog-post_300.html (αξιζει να διαβαστει ολο και δειτε και το βιντεο)

    ''Υπάρχουν ΜΚΟ ακόμα και από την Βραζιλία, ενώ μετατρέπουν κτίρια σε άτυπους χώρους «λατρείας».Μία από αυτές είναι ο χώρος που βλέπετε στο βίντεο. Έχουν μετατρέψει αυτό το κτήριο σε άτυπο χώρους λατρείας.«Δέχονται δωρεές διαφημίζουν το έργο άρα είναι ξεκάθαρο ότι τους ενδιαφέρει και η συντήρηση του θέματος για να μην πω κι ο εγκλωβισμός πάνω στο νησί», λέει ο δήμαρχος της ανατολικής Σάμου.Οι καταγγελίες είναι εξόχως σοβαρές: «Υπάρχει άβατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μια ακριβή εικόνα πως χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ»!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι στιγμής ακούγεται στη Μόρια Λέσβου σε λίγο φθάνει σε όλη την επικράτεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive