Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι στη Μοναστηρίου για τις αιματηρές συμπλοκές λαθρομεταναστών και τα καθημερινά επεισόδια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θεσσαλονίκη
“Φοβόμαστε για τη ζωή μας, καθημερινά υπάρχουν φασαρίες και συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών και βγάζουν τα μαχαίρια. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ειδικά το βραδύ”, αναφέρουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επί της οδού Μοναστηρίου και αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας....

Την αγανάκτηση τους για το” άνδρο” παραβατικότητας που έχει μετατραπεί η οδός Μοναστηριού τονίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες ενώ παράλληλα μαζεύουν και υπογραφές που θα παραδώσουν στο δήμο Θεσσαλονίκης και σε αρμόδιους φορείς με στόχο την επιδιόρθωση της κατάστασης.
Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημόπουλος, κάτοικος της περιοχής “πάρα τις επιχειρήσεις που πραγματοποίησε στη περιοχή το τελευταίο διάστημα η αστυνομία για την πάταξη της παρανομίας, η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί καθόλου. Συνεχώς γίνονται επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά”. Όπως επισημαίνει, καθημερινά γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στη περιοχή και σημειώνονται βίαια επεισόδια. Ενώ σημειώνει επίσης πως η κατάσταση με την καθαριότητα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες, φοβούνται να γυρίσουν σπίτι τους μετά τη δουλειά που υπάρχει σκοτάδι. “Ζούμε συνεχώς με το αίσθημα της ανασφάλειας”.
Δείτε παρακάτω όσα δήλωσαν:


1 σχόλιο:

  1. ομοιως και στον παρακατω συνδεσμο μπορεις να διαβασεις για τις δυσκολες συνθηκες που βιωνουν οι ελαχιστοι εναπομειναντες ελληνες που ζουν και δραστηριοποιουνται ακομα στην συγκεκριμενη περιοχη αφου ολη η περιοχη γκετοποιειται και παραδιδεται σε συμμοριες λαθροεισβολεων,λαθροαλλοδαπων καταστηματαρχων κλπ...:

    Το γκέτο της Μοναστηρίου: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους-επαγγελματίες

    https://www.voria.gr/article/to-gketo-tis-monastiriou-kravgi-agonias-apo-katikous---epangelmaties (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive