Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Συγκλονίζουν οι εικόνες του βρέφους που βρέθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη! «Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος» λέει η μητέρα του…

1100-11cb7375-cd2b-4ea5-9816-8f8395499614_252863_175354_type13262 (2)
Οι άνθρωποι που εντόπισαν το μωράκι στην είσοδο πολυκατοικίας εκφράζουν τη συγκίνηση και την ταραχή τους, μιλώντας στον ΑΝΤ1.  Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της νεαρής κοπέλας, η οποία εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε πόρτα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.  Το μωρό εντοπίστηκε...
από περαστικούς στην είσοδο της πολυκατοικίας, τυλιγμένο με κουβέρτα και μούσκεμα.  Οι εικόνες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές. Το βρέφος ήταν μούσκεμα, ολοφάνερο ότι ήταν νεογέννητο και τα ματάκια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο.  Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ ο άνδρας που από τους πρώτους το είδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.


 
Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, όπως και η Αστυνομία και συνέφεραν το παιδάκι.
 
Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα, για προληπτικούς λόγους. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 24χρονη μητέρα του, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive