Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΟΡΓΗ στην Ιταλία! Στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ καταλήγουν τα φαγητά που δίνουν για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – Δεν τα τρώνε…


Οργή έχει προκαλέσει στην Ιταλία ένα αποκαλυπτικό βίντεο έξω από ένα κέντρο υποδοχής στη χώρα. Τη στιγμή που χιλιάδες Ιταλοί ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν έχουν να φάνε, τόνοι φαγητού μεταφέρονται σε κέντρα υποδοχής και ένα μεγάλο μέρος αυτού καταλήγει… στα σκουπίδια. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε αυτό το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω>>


Italian man loses it as he investigates what's in the trash in front of an asylum center

Italian pensioners & poor families go hungry because they don't get enough help from the state but when it comes to asylum seekers..

Video by @rottwi59
Thx to @RadioSavana for news from 🇮🇹

1 σχόλιο:

  1. Πατε να δωσετε για φαγητο ανθρωπινα αποδεκτες τροφες ,σε οντα που εχουν μεγαλωσει τρωγοντας αρουραιους,φιδια και καμπιες.Δινεται ανθρωπινα καταλυματα σε ατομα που ζουν σε φωλιες απο κοπριες ζωων,λουζονται με ακαθαρσιες ζωων και αποπατουν οπου ναναι σαν τα ζωα.Φυσικο δεν ειναι να πετανε τα φαγητα και να ζουν οπως ζουσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive