Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

"ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΕ" απο τον Χασισοκαπνό το Μαξιμου επι ημερών Καρανίκα

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρανίκας χασίς
Τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά τις εκλογές, ο βουλευτής σήμερα της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια περίεργη δήλωση. Μίλησε για καπνό - και μάλιστα χασισοκαπνό - στο Μέγαρο Μαξίμου...
Θέλοντας και μη, λόγω του χαρακτήρα της είδησης, πολλοί την… άκουσαν.   Η… επήρεια της είδησης κρατάει ακόμα και σήμερα, και ενώ η κυβέρνηση κλείνει τρεις μήνες ζωής, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που κάνουν λόγο για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα είχε πει τότε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έλαβε κλήση για εξέταση -στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης- και ο αστυνομικός που επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπεύθυνος για τη φρούρηση του Μεγάρου Μαξίμου.  Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) σοβαρά υπονοούμενα μέσω ειρωνικών διαρροών: «Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρθηκε από πήγες της Κουμουνδούρου. «Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis», συνέχισαν. Για να καταλήξουν σε μια προσωπική εκτίμηση για τον βουλευτή της Ν.Δ. που είχε αφήσει τα σχετικά υπονοούμενα: «Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive