Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! 72 Λαθρομετανάστες έκλεισαν το τελωνείο στίς Καστανιές Έβρου – Η ΕΛΛΑΣ όμηρος στους μαχαιροβγάλτες [ΦΩΤΟ]

IMG-20191020-WA0090
Λαθρομετανάστες που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας στις Καστανιές, αφού έκαναν πορεία από το ελληνικό φυλάκιο 1 μέχρι το τελωνείο, κατέλαβαν το τελωνείο.Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα... προκαλώντας έκπληξη. 72 άτομα εμφανίστηκαν και σε σύντομο χρόνο αρχικά έκλεισαν το δρόμο και μετά προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία στο τελωνείο, μέχρι να απομακρυνθούν από αστυνομικές δυνάμεις.  Πρέπει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν μετανάστες έχουν κλείσει εθνικές οδούς.  Το τελωνείο αυτή την ώρα είναι ανοιχτό, καθώς τα άτομα που το είχαν καταλάβει απομακρύνθηκαν.  
IMG-20191020-WA0070
 Φόβοι για πυρήνα τζιχαντιστών και στον Έβρο. Σε νέα επιφυλακή Ελληνικές και Ευρωπαϊκές υπηρεσίες καθώς υπάρχουν φόβοι και πληροφορίες, πως ανάμεσα στις ομάδες που περνούν με απόλυτη ευκολία και χωρίς αποτροπή τα σύνορα, θα βρεθούν και επικίνδυνοι τζιχαντιστές.  Στον Έβρο και στα νησιά Ευρωπαίοι αστυνομικοί της Europol, αλλά και Έλληνες ειδικά εκπαιδευμένοι προσπαθούν μέσα από τα χιλιάδες άτομα που φτάνουν στη χώρα μας και περνούν από κάποιο έλεγχο από τις αρχές (γιατί πιθανώς υπάρχουν κι αυτοί που δεν εντοπίζονται), να βρουν ύποπτους τζιχαντιστές.  Και στο παρελθόν, όταν έπεσε το Ισλαμικό κράτος υπήρχε αντίστοιχος συναγερμός, όμως τώρα αυτός αναζοπυρώνεται.

1 σχόλιο:

  1. για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει και τα χερσαια συνορα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive