Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΤΟΣ είναι ο "καθηγητής" που σε σχολείο της Κέρκυρας αφήνοντας άφωνους τους μαθητές όταν με περισσό θράσος προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη. Ονομάζεται... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Αποτέλεσμα εικόνας για προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη.
Ονομάζεται Κοσμάς Απέργης.
Ένας γονέας και μπράβο του τον κατήγγειλε στην εισαγγελία πρωτοδικών στην δευτερβαθμια εκπαιδευση, και σε συλλόγους καθηγητών και γονέων. Φυσικά (τότε κυβέρνηση ο Σύριζα) τελείωσε η υπόθεση με επίπληξη και μια μετάθεση σε σχολείο νότια της Κέρκυρας στο λύκειο Αργυράδων....

Αποτέλεσμα εικόνας για προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη.Ο εν λόγω (κύριος) ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιονιων νήσων.με το συνδυασμό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ , θερμή παρακληση από τους ψηφοφόρους σας Έλληνες αναλάβετε προσωπικά το θεμα.... . περιμένουμε εξέλιξη.
Αίτημα μας ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ") ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!..
Στο παρακάτω βίντεο θα τον ακούσετε να εκστομίζει:
- "ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ"!..
- "Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"!
- "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΣΦΑΖΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ"!
- "Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΕΣΦΑΞΕ ΕΒΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ"!..

Αποτέλεσμα εικόνας για προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη.
Δείτε το βίντεο και φρίξτε με το θράσος του, αλλά προσέξτε και την αμηχανία και τον εκνευρισμό των παιδιών (κάποια στιγμή στο τέλος τού βίντεο ένα από αυτά σηκώνεται και φεύγει από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και μπράβο του).
Το συμβάν αυτό - που ευτυχώς μαγνητοσκόπησε κρυφά κάποιος μαθητής - διαδραματίστηκε σε αίθουσα διδασκαλίας στο Λύκειο Καστελλάνων Κέρκυρας τον περασμένο Μάρτιο.


Ismini Kanta

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive