Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε -στα κρυφά- τον εκλεκτό της καρδιάς της την Παρασκευή?… – Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής της έζησε σήμερα η Κρυσταλλία, αφού το απόγευμα της Παρασκευής παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Δημήτρη Πλατανιά. Η νύφη έφτασε με άμαξα στην εκκλησία...
και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φορώντας μία νυφική δημιουργία σε στενή γραμμή που άνοιγε προς τα κάτω με πολλές μικρές λεπτομέρειες, η Κρυσταλλία έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της κατά την άφιξή της στην εκκλησία.
Από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να λείπουν συγγενείς αλλά και αγαπημένοι τους φίλοι. Η αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έγινε μέσα από τα social media. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί θεατρικά με την Κρυσταλλία.
Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive