Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ. Εικόνες από τη μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στην Ομόνοια. Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους

Εικόνες από τη μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στην Ομόνοια
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας . Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο στο χώρο....
της πυρκαγιάς ούτε έχει εντοπισθεί κάτι άλλο. Το κύριο μέλημα της Πυροσβεστικής είναι να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενα διαμερίσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οδός Ευριπίδου είναι κλειστή από την Επικούρου, η πλατεία Ελευθερίας από την Πειραιώς και η οδός Κορίνης από την Σαπφούς.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα που έχουν αποτρέψει τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς.
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε τα καταστηματα στους δρομους σχεδον ολα ανηκουν σε αλλοδαπους λες και καταντησαμε κινεζικη αποικια

    για το τι συμβαινει με τα μαγαζια στο κεντρο της αθηνας οπου ολόκληρες γειτονιές και εμπορικοί δρόμοι με καταστήματα έχουν περάσει στα χέρια αλλοδαπών και δεν βρίσκεις πλέον μαγαζί με Έλληνα ιδιοκτήτη( · → πως επιτρεπεται να λειτουργουν ολα αυτα τα καταστηματα των αλλοδαπων στο κεντρο της αθηνας; γιατι δεν ελεγχονται ολα αυτα τα μαγαζια;ποιος τους δινει ολες αυτες τις αδειες;ξερω ο λαθροκαμινης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive