Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΡΑΤΟΣ - ΑΝΑΡΧΙΑ = 1-1 πάμε για τα .. πέναλτυ. Ανακατέλαβαν το κτίριο στη Σπύρου Τρικούπη μετά το ντου της Αστυνομίας – Συνθήματα και καπνογόνα από τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακατέλαβαν το κτίριο στη Σπύρου Τρικούπη μετά το ντου της Αστυνομίας – Συνθήματα και καπνογόνα από τους αντιεξουσιαστές! (vid)
Ομάδα αναρχοαλητών φαίνεται πως κατάφερε να ξαναμπεί στο κτίριο που είχε εκκενώσει αιφνιδιαστικά η Αστυνομία στα τέλη Αυγούστου στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, 
Εξάρχεια
όπου διέμεναν λαθρομετανάστες. Στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό «Σπύρου Τρικούπη»...
και έχει πάρει συμβολικά το όνομά της έχει κρεμαστεί ένα πανό το οποίο γράφει «Νo Pasaran». Οι αντιεξουσιαστές και οι αλληλέγγυοι, κατά κάποιο τρόπο, γιόρτασαν την ανακατάληψη του κτηρίου, που είχε εκκενωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με πυροτεχνήματα, καπνογόνα και συνθήματα, όπως φανερώνουν και τα βίντεο, που αναρτήθηκαν στο twitter.


1 σχόλιο:

  1. δειτε το twitter ανηκει σε τουρκο,τα λεμε συνεχεια ξεκινησε για τα καλα ο τουρκοεποικισμος,εδω και μια προσφατη ειδηση:

    Περίεργο περιστατικό : Συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκων «αναρχικών» στην Εύβοια

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/08/blog-post_523.html (· → αξιζει να διαβαστει ολο,οχι οτι δεν το περιμεναμε ηταν θεμα χρονου να γινει,κρατος εν κρατει ολη η ελλαδα παραδομενη στους αλλαδοποαναρχοφασιστες σε αυτους προστιθενται πλεον και τουρκοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive