Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ν.Δ. ή ΣΥΡΙΖΑ; Κυριάκος ή Αλέξης; Του Αργύρη Σιδέρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ή Αλέξης
Νάμαστε πάλι εδω, υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίζουμε θέσεις και απόψεις πάνω στα καυτά θέματα όπως κάνουμε πάντα στα 13 χρόνια λειτουργίας μας σε όλες τις μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Τα μέλη της ομάδας που διαχειρίζονται το "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΗΝΙΚΑ" "φόρτωσαν" σε μένα αυτό το "ξεκαθάρισμα" σαν πιο παλιός και ιδρυτής του ιστότοπου δέχομαι αβίαστα και αυτήν την υποχρέωση. Ξεκαθαρίζω κατ αρχήν οτι το τρίπτυχο: "ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"...
αποτελούν μπούσουλα και απαράβατη αρχή λειτουργίας μας και πάνω σ`αυτό στηρίζονται όλες οι ενέργειές μας και "φυσικά" το πληρώνουμε αυτό με την άρνηση διαφημίσεων απο εταιρείες και απο τον Νοέμβριο του 2018 με μπλογκάρισμα του ιστολογίου απο το facebook. Δηλώνουμε πρός όλους ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν απολύτως αφού ότι κάνουμε συμβαίνει λόγω πάθους και αγάπης στο πιο πάνω τρίπτυχο. Στο "δια ταύτα" λοιπόν. Περιμέναμε να περάσει λίγος καιρός απο τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, να "ζυγίσουμε" και να βγάλουμε συμπεράσματα απο τις προθέσεις της νεας Κυβέρνησης. Η αντικειμενική ζυγαριά μας κλείνει πρός τη θετική πλευρα με τα μέχρι τούδε γεγονότα που φέρνουν ριζικές αλλαγές στην πορεία του τόπου. Ελπίζουμε η "ζυγαριά" μας να μην πέσει έξω και επιτέλους να φανεί λίγο φως στα αδιέξοδα που επεσσώρευσαν οι τελευταίες κυβερνήσεις και δεν εξαιρούμε καμμία απο το 1974 και δώθε. Ο Μητσοτάκης πρέπει να να βάλλει με όλους, ομοϊδεάτες του και μη, πρέπει επιτέλους να εκλείψει αυτός ο καταστροφικός διαχωρισμός των Ελλήνων σε "αριστερούς - κεντρώους - δεξιούς" κ.λ.π. Έζησα πολλούς πολιτικούς που "τάβαλαν" με το κόμμα τους επειδή αυτό κάπου "ξέφυγε" απο την Εθνική γραμμή. Όσοι ζούν και πιστεύουν στην πρόοδο αυτής της χώρας είναι Έλληνες - Πατριώτες, ανεξάρτητα τι ψηφίζουν σύμφωνα με τις ιδεολογίες τους. Ζήσαμε την "Πρώτη φορά αριστερά" που ούτε και η πιο καπιλατιστική νεοφιλεύθερη ακροδεξιά θα τολμούσε να πράξει με τα όσα αντιλαϊικά, αντεθνικά, προδοτικά έπραξε η "αριστερά" του Τσίπρα. Γνωρίζει ο Μητσοτάκης ότι γνωρίζουμε άπαντες το βίο και τα πεπραγμένα όλων όσων στελεχώνουν την σημερινή κυβέρνηση και θα είμαστε αυστηρά κριτικοί απέναντί τους τονίζοντας τα καλά και ψέγοντας λάθη, παραλείψεις ή "υποπτες" κινήσεις που δεν συνάδουν με τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Αυτό κάναμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ο Θεός βοηθός μαζί ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν σε ΑΥΤΟΝ και στο Ελληνικό Έθνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive