Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Τρέχα Αλέξηηηη. Ο Τραμπ έτοιμος να επιβάλει εμπάργκο στη Βενεζουέλα


Με μία απάντηση τριών λέξεων, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στο αν σκέφτεται να επιβάλει κυρώσεις στη Βενεζουέλα, όπου οι ΗΠΑ αμφισβητούν τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο....
  «Ναι, το κάνω», απάντησε ο Αμερικανός Πρόεδρος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Οι ΗΠΑ σκέφτονται να επιβάλουν εμπάργκο, σκεπτόμενοι την εμπλοκή Ρωσίας, Κίνας και Ιράν, με την κυβέρνηση Μαδούρο, την οποία δεν αναγνωρίζει, όπως και πενήντα περίπου χώρες, όπως η Ελλάδα, που στηρίζουν τον Χουάν Γκουαϊδό.  Από τον Απρίλιο, που η Ουάσινγκτον επέβαλε εμπάργκο στο πετρέλαιο που εξάγει η Βενεζουέλα, έχει περάσει αρκετό διάστημα και ο Νικολάς Μαδούρο, από τον οποίο ζητούν να αφήσει την εξουσία, συνεχίζει να έχει την στήριξη των ένοπλων δυνάμεων, της Ρωσίας, της Κίνας και άλλων συμμάχων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive