Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως – Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως – Δύο αστυνομικοί τραυματίες
Επεισόδια έγιναν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ. Ομάδα από περίπου 80 νεαρά άτομα που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ...
που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεϊκου στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.  Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί ελαφρά και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μία προσαγωγή. Αυτή την ώρα στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει ένταση.  Υπενθυμίζεται ότι το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ομάδα νεαρών είχε κάνει καταδρομική επιχείρηση και είχε κάψει αυτοκίνητα έξω από την αστυνομική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive