Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Σάμος: Κύκλωμα γιατρών και νοσηλευτών έβγαζε πλαστές γνωματεύσεις σε παράνομους μετανάστες


Αίσθηση από την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δράση των γιατρών άρχισε να αποκαλύπτεται. Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου της Σάμου, καθώς και μεταφραστών, πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα η Υποδιεύθυνση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί στο νησί....
  Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περισσότερα από πέντε άτομα από τις παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σάμου έχουν συλληφθεί.  Κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες και έτσι να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα.  Περισσότερες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από την Ελληνική Αστυνομία εντός της ημέρας.

1 σχόλιο:

  1. η ειδηση ειναι χαρακτηριστικη της παρακμης μας σε ολα τα επιπεδα,σε ολοκληρη την ελληνικη κοινωνια(ιδιωτες,σωματα ασφαλειας,διπλωματικο σωμα κλπ...)εχουν δυστυχως εισελθει εγκληματικα στοιχεια που βοηθουν στον λαθροεποικισμο της πατριδας μας(με οτι αυτο συνεπαγεται=εγκληματικοτητα,οικονομικη ζημια,ανεργια ελληνων,πληθυσμιακη αλλοιωσης της πατριδας μας σε οποιοδηποτε σημειο της επικρατειας κλπ...) και που καθρεφτιζει μια κοινωνια που εχει επελθει στην απολυτη παρακμη,

    οπως και στους αλλοδαπους λαθροδιακινητες και πλαστογραφους ολων των ειδων νομιμοποιητικων εγγραφων ομοιως και στα εγχωρια σκουπιδια να τον/τους στειλουν κατευθειαν σε καταναγκαστικη εργασια μεχρι την δικη του/τους ομοιως και μεχρι την αποφυλακιση του για 30 χρονια(για να μην πουμε οτι για τους συγκεκριμενους καραπροδοτες το μονο που θα τους αξιζε ειναι η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ καθως με την διαφθορα τους διαλυουν εσκεμμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη και υποσταση της χωρας και βαζουν σε κινδυνο την εθνικη ανεξαρτησια και κυριαρχια της πατριδας μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive