Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Το παρακράτος των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ τους πάντες. «Θα υπερασπιστούμε τις καταλήψεις» λένε


Nέα πρόκληση από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, των αναρχοαλητών αφού μέλη του «προειδοποιούν» ότι θα υπερασπιστούν τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ καταλήψεις έναντι της νέας αντιεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.  Σύμφωνα με ανάρτηση που έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου...
η οποία συνοδεύεται με φωτογραφίες, οι αντιεξουσιαστές  προχώρησαν σε «περιπολία φρούρησης» των καταλήψεων πριν από λίγα 24ωρα.     Το κείμενο των αντιεξουσιαστών, μάλιστα, καταλήγει με την… προειδοποίηση: «Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε. Ο κόσμος της ελευθερίας, της κοινότητας, της αλληλεγγύης θα νικήσει».  Σημειώνεται ότι η νέα αντιεγκληματική πολιτική που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αναμένεται να περιλαμβάνει την εκκένωση πολλών υπό κατάληψη κτιρίων στα Εξάρχεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive