Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Δεν υπέγραψε ο Παυλόπουλος τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν υπέγραψε ο Παυλόπουλος τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ
Τα επέστρεψε ανυπόγραφα – Τι θα γίνει τώρα.  Να επιστρέψει ανυπόγραφα τα Προεδρικά Διατάγματα που του είχε αποστείλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό των νέων ανώτατων δικαστικών επέλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η κίνηση αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας....
διευκολύνει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε αντιδράσει στις τοποθετήσεις αυτές αφού είχαν γίνει εν μέσω προεκλογικής περιόδου.  Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν από το μηδέν και το πιθανότερο είναι να επιλεγούν νέοι ανώτατοι δικαστές.

3 σχόλια:

  1. Αν υπήρχε κάποια σοβαρότης στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο πόεδρος δεν έπρεπε καν να παραλάβει τα διατάγματα, έφτανε να κάνει μία δημόσια δήλωση, αλλά που... Η όψιμη και πολύ καθυστερημένη αντίδραση, μόνο τιμή δεν περιποιεί στον πρόεδρο, είναι σαν να ομολογεί ότι η ερμηνεία του Συντάγματος εξαρτάται από το ποιός κυβερνάει. Όταν αυτό -εμμέσως πλην όμως σαφώς- το ομολογεί ο "εγγυητής" της Συνταγματικής Τάξεως στην χώρα, τότε είμασθε χειρώτεροι και από μπανανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωη βολεψακιας που ..ξεσπαθωσε τωρα ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΟΥΣΤ ΜΠΕΚΡΟΥΛΑΚΙΑ
    ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive